Općenito > Maxiskuteri
derbi gp 250 ili nexsus 250
Marekvz1:
--- Citat: greenlite - 16 Ožujak, 2009, 22:53:38 ---@pavopuska bas sam čital malo tvoje postove u profilu do koje treče četvrte stranice pa bi to isto preporučio igoru27 da pročita
ja se isključujem iz ove rasprave pozz :hello: :sleepy2:
--- Kraj citata ---
čital je igor.pozz jebači. :thefinger: :thefinger: :zubo:
stoske_durlaneze:
--- Citat: igor27 - 16 Ožujak, 2009, 22:50:23 ---ej guys........grickajte čipi čips........
vidi ja da tu nema konkretnih odgovora nego prepucavanja.....bzvz......svaki svog konja hvali
a ja bum zel nexsusa i fajrunt........ prije ili poslije........pa kaj bude bude...... :confused5: :confused5:
idem sad zurit u plafon :-X :-X :-X
admini zaključavajte temu jer nema smisla
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
eladio:
...vidjao sam ja i gore teme, neznate vi tko je joke , sad bi vam on objasnio da ni jedan od njih nevalja i da pogledate yamahu :icon_biggrin:
sto se tice gp1, to je jako zabavan skuter kojeg ja ne vidim u maxi klasi (recimo uopce ga ne mogu zamisliti s koferom :icon_biggrin: ), i ja ga nebih uopce usporedjivao sa nexusom koji je ipak maxi skuter, ako nista..
..da sad kupujem i biram izmedju ta dva, hm.. vjerovatno bi izabrao zabavu i zadovoljstvo - gp1 :redface:
Marekvz1:
znam ja jokea. :laughing7:
trebalo je temu stavit na motore.on bi to riješil jednim postom.kupi t-maxa i bok. :toothy10:
Mr J:
--- Citat: eladio - 16 Ožujak, 2009, 22:59:17 ---...vidjao sam ja i gore teme, neznate vi tko je joke , sad bi vam on objasnio da ni jedan od njih nevalja i da pogledate yamahu :icon_biggrin:
sto se tice gp1, to je jako zabavan skuter kojeg ja ne vidim u maxi klasi (recimo uopce ga ne mogu zamisliti s koferom :icon_biggrin: ), i ja ga nebih uopce usporedjivao sa nexusom koji je ipak maxi skuter, ako nista..
..da sad kupujem i biram izmedju ta dva, hm.. vjerovatno bi izabrao zabavu i zadovoljstvo - gp1 :redface:
--- Kraj citata ---
Samo sto bi ovdje joke bio u pravu...
XMax i je bolji od ta 2 skutera... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju