Općenito > Maxiskuteri

derbi gp 250 ili nexsus 250

<< < (7/13) > >>

PAVOPUSKA:
ma da ih je i 100 cisto me zaboli, garancija je 2god tako da mi puca da ti nekazem sta, kad je to vrijedno svakog pogleda na cesti.....

greenlite:
marek pa kaj uopće ulaziš u takve rasprave....ti znaš (i ja ;D) da je nexus bolji a pavopuska zna da je derbi bolji i dokle budete se prepirali.... Pogledaj kočnice na tome derbiju na oko super izgledaju dva diska a ne vrijede kur**. Škripi mu zadnji disk, nejde mu prek 120, plastike nisu na razini, guma mu čelava od normalne vožnje, na drugom forumu čitam troši mu 5litri, servisna mreza pušiona bla bla
dečki  :binkybaby: moral sam ipak stati malo na stranu nexusa mada me zabo** da je i derbi raketa prema nexusu :laughing11:

Marekvz1:

--- Citat: greenlite - 16 Ožujak, 2009, 22:37:41 ---marek pa kaj uopće ulaziš u takve rasprave....ti znaš (i ja ;D) da je nexus bolji a pavopuska zna da je derbi bolji i dokle budete se prepirali.... Pogledaj kočnice na tome derbiju na oko super izgledaju dva diska a ne vrijede kur**. Škripi mu zadnji disk, nejde mu prek 120, plastike nisu na razini, guma mu čelava od normalne vožnje, na drugom forumu čitam troši mu 5litri, servisna mreza pušiona bla bla
dečki  :binkybaby: moral sam ipak stati malo na stranu nexusa mada me zabo** da je i derbi raketa prema nexusu :laughing11:

--- Kraj citata ---

neću se više rivat di mi nije mjesto,mada volim rivat.ajd da se ne svadimo,ipak je igorova tema i on odlučuje.pavo ipak ima pušku. :laughing7: :icon_thumright:

PAVOPUSKA:
nejde mi prek 120?! haha skuter tuce u blokadu na 140 bez problema, a reci mi molim te sta nova bridgestone guma ima veze sa skuterom?! to da je servisna mreza pusiona to stoji...

dino gp1:

--- Citat: greenlite - 16 Ožujak, 2009, 22:37:41 ---derbi raketa prema nexusu

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Svaki skuter ima mana pa tako i gp1, nexus... opet ponavljam da bi od ta dva skutera definitivno kupio gp1... od svih skutera što sam vozio, derbi je najveći gušt voziti... ne hvalim ga samo zato jer ga imam, govorim objektivno :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju