Općenito > Maxiskuteri
derbi gp 250 ili nexsus 250
Mr J:
--- Citat: ChRiStIaN - 16 Ožujak, 2009, 19:59:45 ---a jos prije nekoliko tjedana sam citao nezadovoljstvo vlasniak derbija kaj se tice djelova i skutera :dontknow: bilo je ak se ne varam nekoliko primjera di se ljudi zale na katastrofalne plastike i kvalitetu! :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ah, to je odvec tako bilo samo sada neznam je li se promijenilo sto...
A sto mislis o Yamahici XMaX 250ccm? Ona mi se cini kao najbolji izbor u toj kubikazi...
dino gp1:
--- Citat: ChRiStIaN - 16 Ožujak, 2009, 19:59:45 ---a jos prije nekoliko tjedana sam citao nezadovoljstvo vlasniak derbija kaj se tice djelova i skutera :dontknow: bilo je ak se ne varam nekoliko primjera di se ljudi zale na katastrofalne plastike i kvalitetu! :dontknow:
--- Kraj citata ---
Jedina moja zamjerka su te plastike... mogli su to i malo bolje napraviti ali zato gp1 ima puno drugih pluseva...
black-rox:
Dobiješ nove plastike na garanciju,ako su sjebane i riješena stvar :icon_thumright:
ChRiStIaN:
--- Citat: black-rox - 16 Ožujak, 2009, 20:47:11 ---Dobiješ nove plastike na garanciju,ako su sjebane i riješena stvar :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ima i u tome istine! :icon_biggrin:
A sta ako ti i dalje plastike brzo poškripave, rasklenu se i te nove? Opet trazit nove...i tak dok ti ne ode garancija! ;D
PAVOPUSKA:
a sta ako...ako ako ako! eh sad mos do nedogled s tim plastikama, evo meni proslo 6mj i s plastikama nisam imo niti jedan problem....sto se tice njih sve 5. Jedino je malo problem taj servis, mene su otpilili iz 2 servisa kao jer se njima neda zajebavat s derbijem (to su bili kawasaki i hondin servis) tako da sad skuter ide ravno na Krk kod CRO-FUTURA tj glavnog zastupnika za Derbi i to sve u njihovom trosku (moras ih malo stisnit ako oces da ti odrade kako treba).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju