Općenito > Maxiskuteri

derbi gp 250 ili nexsus 250

<< < (4/13) > >>

Mr J:

--- Citat: ChRiStIaN - 16 Ožujak, 2009, 19:59:45 ---a jos prije nekoliko tjedana sam citao nezadovoljstvo vlasniak derbija kaj se tice djelova i skutera  :dontknow: bilo je ak se ne varam nekoliko primjera di se ljudi zale na katastrofalne plastike i kvalitetu!  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ah, to je odvec tako bilo samo sada neznam je li se promijenilo sto...
A sto mislis o Yamahici XMaX 250ccm? Ona mi se cini kao najbolji izbor u toj kubikazi...

dino gp1:

--- Citat: ChRiStIaN - 16 Ožujak, 2009, 19:59:45 ---a jos prije nekoliko tjedana sam citao nezadovoljstvo vlasniak derbija kaj se tice djelova i skutera  :dontknow: bilo je ak se ne varam nekoliko primjera di se ljudi zale na katastrofalne plastike i kvalitetu!  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Jedina moja zamjerka su te plastike... mogli su to i malo bolje napraviti ali zato gp1 ima puno drugih pluseva...

black-rox:
Dobiješ nove plastike na garanciju,ako su sjebane i riješena stvar :icon_thumright:

ChRiStIaN:

--- Citat: black-rox - 16 Ožujak, 2009, 20:47:11 ---Dobiješ nove plastike na garanciju,ako su sjebane i riješena stvar :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ima i u tome istine!  :icon_biggrin:

A sta ako ti i dalje plastike brzo poškripave, rasklenu se i te nove? Opet trazit nove...i tak dok ti ne ode garancija!  ;D

PAVOPUSKA:
a sta ako...ako ako ako! eh sad mos do nedogled s tim plastikama, evo meni proslo 6mj i s plastikama nisam imo niti jedan problem....sto se tice njih sve 5. Jedino je malo problem taj servis, mene su otpilili iz 2 servisa kao jer se njima neda zajebavat s derbijem (to su bili kawasaki i hondin servis) tako da sad skuter ide ravno na Krk kod CRO-FUTURA tj glavnog zastupnika za Derbi i to sve u njihovom trosku (moras ih malo stisnit ako oces da ti odrade kako treba).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju