Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Da li se rolnice mogu sastrugati da budu lakse, ili se moraju kupovati nove?

<< < (3/4) > >>

SlowRider:

--- Citat: Kenny - 16 Ožujak, 2009, 19:22:59 ---pa nisi valjda toliki cigan da ti je tesko dat 60 kn za nove rolice  ::)

--- Kraj citata ---

kao da je lako pogoditi idealnu tezinu rolica  ::)

marko209vx:

--- Citat: Jandro - 16 Ožujak, 2009, 21:49:27 ---ja svoje redovito busim
fino boreri od 0,1mm do 15mm sa rasponom od 0,1mm i sam ih busim na tokarskom i izvazem na vagi i to je to
evo i danas sam ih zbusio na 8,4 grama i s takvim rolicama sam napravio preko 5000km
nevidim zasto se nebi s njima mogao vozit ko i sa ''normalnima''
zbusis rupu i to je to

kakva je razlika izmedu 8-9-10 grama rolica za multivar za vx-a osim u promjeru nutarnje rupe

budem k**ra* davo 100kn za rolice kad ih mogu zbusit

--- Kraj citata ---
upravo tako...nema se para na bacanje da kupujem tolike roline. Stupna busilica dobar borer i deri.

Marko SRB:
Kada bi uzimao nove rolnice za mog boatiana koliko bi lakse trebao uzeti?

Kenny:

--- Citat: marko209vx - 16 Ožujak, 2009, 20:34:37 ---a jeste majke mi...a sta ako decko ima npr VXR-a, multivar....za njega dodu roline 100 kn cca, e sad stavis kit i pizde materine... I nemozes znat koliko grama ti trebaju roline, imas 5 kombinacija a svaki gram ti igra ulogu, pa kupi onda 5 seta rolina= 500-600 kn a poslije ih u smece baci!  :icon_scratch:

ovo je za slucaj stelanja motora, a ao znas koliko grama ti trebaju onda ih kupi...iako kod busenja rolina ces izgubit 5 min, a zaradi ti 60 kn u 5 min!  :happy8:

--- Kraj citata ---

imas pravo , nisam razmisljao na taj nacin

psycho:
neisplati ti ih se brusit.kupi nove i tocka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju