Tehnički kutak > Tuning skutera
GUŠENJE NA UZBRDICI
speed:
i to najcesce termo grupa dobije sliku
al bandi:
nisan siguran za presiromašnu smjesu jel kako drukčije objasnit kad vozim u normalnim uvjetima(samo ja na motoru,uglavnom ravne ceste) sve teče glatko....jel možda problem u filteru zraka koji u težim uvjetima ne dobiva dovoljne količine zraka?
3alfa3:
--- Citat: al bandi - 15 Ožujak, 2009, 18:37:50 ---nisan siguran za presiromašnu smjesu jel kako drukčije objasnit kad vozim u normalnim uvjetima(samo ja na motoru,uglavnom ravne ceste) sve teče glatko....jel možda problem u filteru zraka koji u težim uvjetima ne dobiva dovoljne količine zraka?
--- Kraj citata ---
Gusenje je znak preveliek kolicine zraka
moguci scenarij onog sto te muci:
-skinute su blokade pa postoji potreba za vise benzina jer je i snaga koja se razvija veca
-vuce njegdje malo zraka jerne jena od prirubnica ispucala ili nesto drugo ne dihta na motoru (semering radilice itd)
-zastopan fergazer
dhorvat:
Možda se ovdje radi o rastegnuću remena :icon_scratch:
al bandi:
fala vam momci ,predobri ste stvarno......ali dhorvat mislim da je nešto nevezano za remen..problem je počeo na uzbrdici pod full gasom i 2 ljudi na skuteru tj maksimalno opterećenje koje možemo zamislit..samo mene muči zašto se on nakon toga i na ravnici gušio? mislim da je zrak ili gorivo kao šta govori 3alfa3........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju