Općenito > Generalno o skuterima

Zarulje za skut

(1/3) > >>

Drnda:
zanima me ima li negdje kupiti H4 zarulje od 35w one ultra bright punjene ksenonom, u mene su trenutno 55w i nije mi ok sa strujom pa me zeza.. a nema ovdje kupiti nikakve od 35w

ivanm:
jako teško ja sam obišo cijeli zg.. našao sa jedino u pežo dućanu serijske, 60kn/kom, 35W..

ChRiStIaN:

--- Citat: Drnda-1 - 15 Ožujak, 2009, 00:17:23 ---zanima me ima li negdje kupiti H4 zarulje od 35w one ultra bright punjene ksenonom, u mene su trenutno 55w i nije mi ok sa strujom pa me zeza.. a nema ovdje kupiti nikakve od 35w

--- Kraj citata ---

looool reci da se salis...

nije mi jasan tvoj post...jel ti hoces xenon H.I.D kit kupit, sam ojednu xenonku ili onu imitaciju xenona koja xenon plin nikad nije vidla?!  :dontknow:

mrcina:
imitaciju hoče od 35w.
odi u phiolips da ti ju proizvedu.
nema u RH  to mogu reči jer mislim da je to istina od95% a onih 5% je rezerva.

Drnda:

--- Citat: ChRiStIaN - 15 Ožujak, 2009, 09:19:48 ---looool reci da se salis...

nije mi jasan tvoj post...jel ti hoces xenon H.I.D kit kupit, sam ojednu xenonku ili onu imitaciju xenona koja xenon plin nikad nije vidla?!  :dontknow:

--- Kraj citata ---
nemam nista da ti slikam, na pakovanju pise SUPER WHITE H.i.D. XENON GAS iako ne vjerujem da ima k od xenona,ali eto, obojno ima je balon u plavo pa vjerojatno zbog toga baca plavicasto lagano, ali svjetle upola bolje od obicnih...samo previse struje vuku pa ne radi mi sve ostalo ok...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju