Općenito > Trgovine

Gumi Pađen

<< < (2/3) > >>

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Ožujak, 2009, 20:08:43 ---Nazovi ih i dogovori da ti ih dostave. Barem do ZG njihov vozac stalno ide i besplatno ti ih dofura do tamo gdje se dogovorite.

--- Kraj citata ---

Nisi valjda vidio da sam napisao da mora biti na kreditnu. I zvao sam ženu i nema druge mogućnosti nego da se dođe dolje i prepegla. Pa će mi usput i montirati na felgu  :icon_thumright:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Ožujak, 2009, 20:08:43 ---Ima.
Ja sam ih kupio prije 2-3 tjedna i proizvedene su u 11 mjesecu prosle godine.
One koje sam kupio prije godinu dana su bile stare malo preko godinu dana, a one od prije dvije godine su bile stare skoro 2 godine.
I nikakvih razlika zbog toga nije bilo jer dobro skladistena guma moze stajati i do 5 godina bez gubitka kvalitete.

--- Kraj citata ---

A opet s druge strane sam čuo da one MORAJU bit skladištene nekoliko tjedana prije upotrebe. Znači ne smiju odmah iz tvornice u prodaju  :icon_scratch:

3alfa3:

--- Citat: dhorvat - 14 Ožujak, 2009, 23:24:54 ---Nisi valjda vidio da sam napisao da mora biti na kreditnu.
--- Kraj citata ---

Promakla mi ta "sitnica"  :)

ivanm:
ja sam plaćao u kešu dobio popust 30% i besplatnu dostavu na poso..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 15 Ožujak, 2009, 07:46:32 ---ja sam plaćao u kešu dobio popust 30% i besplatnu dostavu na poso..

--- Kraj citata ---

Ja prije par tjedana 15%, ali je svejedno bilo skuplje nego prosle i pretprosle godine kad sam dobio 20%. Prije sam placao 450 kuna 2 gume, a ove godine 577 kuna.
Poskupili su.

speed:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2009, 12:28:39 ---Ja prije par tjedana 15%, ali je svejedno bilo skuplje nego prosle i pretprosle godine kad sam dobio 20%. Prije sam placao 450 kuna 2 gume, a ove godine 577 kuna.
Poskupili su.

--- Kraj citata ---
ja sam prosle godine u 7 mjesecu platio ih 480 kn s montazom,

gume su predobre,uopce se ne dvoumim kad sad budem opet isao u kupovinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju