Tehnički kutak > Tuning skutera
stage6 r1200 vs yasuni c16 ??
aeroxtuning:
hocu,pitat cu ga.ti imas polini evolution klip?jel to siguran kupac? :D
3alfa3:
--- Citat: seba - 14 Ožujak, 2009, 19:30:59 ---i alfa,mislim da bi si stage6 racing i r1200 jako dobro pasali,nesto kao due+ i nardo/shot
--- Kraj citata ---
Bi, radili bi. Ali takav setup bi se prilicno vrtio. Svakako vise od kombinacije sa C16, ali bi i snage bilo vise.
S6R naturpijan do krajnjih granica u kombinaciji sa R1400 moze vrtit i preko 15000
seba:
meni je vrtio sad skuter sa r1200 oko 12000-12700 i isao je dosta dobro,mada sam ga kratko vozio i nije bio ustelan. pitaj haca to ti je najbolje
hac:
taj cilindar je kod mene na turpijanju ali ga nisam još počeo radit baš iz tog razloga što je ovo sad već treča kombinacija spuha u igri,sve se može složit da radi optimalno ali čim spuh više vrti kit če kraće trajat.....
seba:
--- Citat: hac - 14 Ožujak, 2009, 19:40:49 ---taj cilindar je kod mene na turpijanju ali ga nisam još počeo radit baš iz tog razloga što je ovo sad već treča kombinacija spuha u igri,sve se može složit da radi optimalno ali čim spuh više vrti kit če kraće trajat.....
--- Kraj citata ---
takav sam i ja dobio odgovor,i hac kako je rekao tako i je. tunned base by hac radi super na r1200 :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju