Ostalo > Foto, video, music...

tetovaza

<< < (2/13) > >>

Marekvz1:

--- Citat: PROOF - 14 Ožujak, 2009, 13:54:40 ---pogledaj moj prvi post..ustvari precitaj prvu recenicu..... :jerk:

--- Kraj citata ---

to je prijedlog. :binkybaby:

Rossi:
glupo ti je tribal radit na takvim mjestima....bolje ako ces vec raditi na podlaktici ..uradi sebi nesto od kineski slova ili ti ga znakova.....ima lijepih recenica se moze sklopit od 4-5 slova....na fazon hrabrosti,ljubavi, snage i tako toga....ili uradis sebi nesto na ledjima tj na ramenu...ja imam frenda uradio sebi po sredini ledja tj niz kicmu kineska slova...nesto kao u smislu hrabrost je ovo ono ..neznam tacno...znas kako je mocno ispalo....ili nekog zmaja ,tako nesto....tribali su meni bezze..barem meni...to mi je vise zenski...ili ako vec radi musko onda se radi na nogu ,na rame ...tako negdje....

evo jedna  za podlatkicu npr,ovo je frend radio : http://img7.imageshack.us/my.php?image=29042008522.jpg

PROOF:
ja bi si isto napisal nekaj na kineskom ali neznam kaj zato sam mislil neki tribal po cijeloj podlaktici.....

Utroba-FX:
al je vazno sta...napisi ja sam gay..haha..na kinezski

YamahaSpy:

--- Citat: Utroba-FX - 14 Ožujak, 2009, 14:42:11 ---al je vazno sta...napisi ja sam gay..haha..na kinezski

--- Kraj citata ---
nece nitko znat  :laughing9:
frend na ramenu ima andela sa krilima, a drugi ima na vratu blades...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju