Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem s punim gasom
cupavi:
--- Citat: Mr J - 27 Veljača, 2007, 14:33:59 ---
--- Citat: cupavi - 27 Veljača, 2007, 13:09:04 ---Igla gasa? Misliš da je previsoko ili prenisko? ikak da nju poštelam :dontknow:
O0
--- Kraj citata ---
Igla nema veze sa full gasom...
Imas 2 mogucnosti ili ti je previse goriva ili ti je previse zraka u smjesi...
Probaj mu dati zraka i ako bude gore onda mu smanji zrak... sve sa vijkom za smjesu... Ako nisi nista drugo dirao, naravno... a usput i ocisti filter zraka!
--- Kraj citata ---
Novu gljivu sam stavio znači to je čisto, a sad vijak za smjesu? jel to onaj di štelam ler gas ili onaj do njega? :dontknow:
roby44:
pa sama rijec "ler gas" ti govori da to nije taj. onaj drugi...
@nte:
ja sam imao isti problem i grdno sam se naj#bo dok ga nisam riješio...gađao sam smjesu cijelo popodne, kontrolirao preko boje svjećice...ali uzalud. filter goriva je bio pun smeća i na ful gasu jednostavno nije propuštao dovoljno goriva. onda sam ga promijenio i sve 5!
svakako provjeri u kakvom ti je stanju
cupavi:
Di dojde filter goriva? :icon_scratch:
Mr J:
Gljivu? na koju diznu, na koji karb?!
Dakle trebas mu smanjiti zrak jer je gljiva znatno protocnija od airboxa... na mjestu kada mu das full gas pa ga pustis i opet full gas sigurno ce se ugasiti...
Ako je serijala skidaj gljivu...
Za gljivu ide od prilike dizna za 10 brojeva veca nego za airbox! dakle ako je do sada bila dizna 72, sada ide 82...
Filter goriva je na crijevu koje ide od vakuum ventila do karburatora, ako ga imas...
Ja na svom imam samo filter ulja :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju