Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem s punim gasom
cupavi:
--- Citat: Sugi car - 02 Ožujak, 2007, 11:33:42 ---
--- Citat: Punisher - 28 Veljača, 2007, 17:57:06 ---E vidiš ja nisam znao da skut može tako gušiti ako je smjesa prebogata, mislio sam da se to dešava samo ako je presiromašna, tj. da će sa prebogatoj smjesi samo trokirati :binkybaby:
Eto oboje smo nešto naučili iz ovog :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ako je prebogata onda ce se gusiti(pri vecim brzinama samo na trenutke sto se onda cini kao trokiranje)
ako je presiromasna trokiranje
--- Kraj citata ---
E baš to mi se dešavalo na punom gasu malo zašarafio vijak i sve ok :toothy9: :toothy9:
Sugar:
--- Citat: cupavi - 02 Ožujak, 2007, 16:58:36 ---
--- Citat: Punisher - 28 Veljača, 2007, 17:57:06 ---E vidiš ja nisam znao da skut može tako gušiti ako je smjesa prebogata, mislio sam da se to dešava samo ako je presiromašna, tj. da će sa prebogatoj smjesi samo trokirati :binkybaby:
--- Kraj citata ---
ako je prebogata onda ce se gusiti(pri vecim brzinama samo na trenutke sto se onda cini kao trokiranje)
--- Kraj citata ---
E baš to mi se dešavalo na punom gasu malo zašarafio vijak i sve ok :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
jos bu nekaj i bilo od tog tvog motora :icon_biggrin:
uzivaj
cupavi:
--- Citat: Sugi car - 02 Ožujak, 2007, 19:51:09 ---
--- Citat: cupavi - 02 Ožujak, 2007, 16:58:36 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
[/quot1e]
jos bu nekaj i bilo od tog tvog motora :icon_biggrin:
uzivaj
--- Kraj citata ---
Bu bu ! :winking: :winking:
--- Kraj citata ---
cupavi:
e da još jedno pitanje da ne otvaram novu temu. Koju svječicu preporučate? :icon_scratch: denso? ngk? oznaka? razlike? :dontknow:
O0
Mr J:
--- Citat: cupavi - 20 Ožujak, 2007, 00:16:22 ---e da još jedno pitanje da ne otvaram novu temu. Koju svječicu preporučate? :icon_scratch: denso? ngk? oznaka? razlike? :dontknow:
O0
--- Kraj citata ---
Kratki navoj : Denso W27FS-U ili sa rezistorom: W27FSR-U (20,00 kn) ili platina (80,00kn) W27FS-ZU
Dugi navoj : sve isto samo umjesto F ide E
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju