Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem s punim gasom

<< < (3/6) > >>

@nte:
nemoraš onda ni tražit di ti je filter goriva...ak ti se to počelo događat nakon što si stavio gljivu na serijalu.
postupi po uputstvima Mr J-a.

cupavi:
tp gus kit, karb 17.5 dellorto, dizna 74, do prije dva dana normalno vozio i sad počeo zaj***vat :BangHead: da li da odvrtim ili zavrtim taj vijak za smjesu, možda se sam odštelo od vibracija :dontknow: da nekaj ne sje** :icon_scratch:

Nemam filter goriva :nono:

Mr J:

--- Citat: cupavi - 27 Veljača, 2007, 23:46:41 ---tp gus kit, karb 17.5 dellorto, dizna 74, do prije dva dana normalno vozio i sad počeo zaj***vat :BangHead: da li da odvrtim ili zavrtim taj vijak za smjesu :dontknow: da nekaj ne sje** :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Dizna 82-85 za gljivu! To su ti 6mm dizne...

Stavi tu diznu i onda lijepo postelaj karb... Kada se zagrije i kada je na centralnoj nogari, das mu brzo full gas, pustis i opet full gas (sve u roku 2s) i ne smije se zgasiti ni zagusiti, mora reagirati na oba...

Poslije se vozi i na full gasu postelas karb jos u nijansu po svjecici...

Preporucio bih ti NGK 9ku ili ti Denso 27-cu... sada ne znam sta ti pise u upustvima od Trophya, vjerojatno isto... :)

Inace nemas kaj sjebati... ili ce trokirati ili ce se gusiti, ili ga neces moci upaliti... hehe... vjerojatno odvrtavanjem povecavas udio zraka...

cupavi:
Ali kaj je najgore na nogarama lovi gas normalno ko da je sve ok al kad sjednem zajebava, i nije mi jasno ak je do sad normalno radio sa 74 diznom koji mu je.... :ludlud:

Mr J:

--- Citat: cupavi - 28 Veljača, 2007, 00:03:17 ---Ali kaj je najgore na nogarama lovi gas normalno ko da je sve ok al kad sjednem zajebava, i nije mi jasno ak je do sad normalno radio sa 74 diznom koji mu je.... :ludlud:

--- Kraj citata ---

karburator 100%...  a mozes i svjecicu promijeniti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju