Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi delta problem
efz:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Ožujak, 2009, 18:08:56 ---Znam, nego samo malo provociram ekipu bez klijesta :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
zeger klijesta rulz :headbang:
Pupo:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Ožujak, 2009, 18:08:56 ---Znam, nego samo malo provociram ekipu bez klijesta :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Ponašaš se kao da jedini na svijetu imaš zeger klješta. Tko ih i nema može ih kupiti, neka običnije nisu uopće skupa :D
iTox:
hmm evo uzeo ja još 20 min i vratio stare federe :toothy12: :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: Area51 - 13 Ožujak, 2009, 19:36:09 ---Ponašaš se kao da jedini na svijetu imaš zeger klješta. Tko ih i nema može ih kupiti, neka običnije nisu uopće skupa :D
--- Kraj citata ---
Bio sam i ja u skupini ljudi koji ih nije imao, a trebao ih je. Kupio sam ih isti tren. Kostaju svakako manje od stete jednog rastegnutog federa.
Neshvatljivo mi je da se mozes mucit 3 sata (i ko zna koliko puta tako) umjesto da investiras 50tak kuna u alat koji ce trajat vjecno i olaksati ti toliko da to nije istina.
Ajde da ti trebaju jednom, pa onda odes kod nekog da ti to stavi, ali to je nesto sto ces sigurno vise puta trebati.
iTox:
evo kad sam sve slozio prvi put (crveni federi) skuter nije iso kurzza pa sam ga pustio na miru
otišo do pazina i nazad (15 km) i kad sam doso doma sav sam bio poprskan sa uljem, neznam mozda nisam
zavidao čep od ulja :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Uglavnom cijeli je scoot bio mastan tako da sam ljepo uzeo detrdžent u ruke i peri..
Posudu ulja sam dobro zatvorio da mi ne kapne nešto unutra (nisam palio motor otkad sam skuzio da je posuda ulja prazna) :D
i onda kada je vec scooter u boxu da vratim ja ljepo bijele federe i išo vratit..
sutra mi stize novi čep pa cu tek sutra probat dali je sve po starom ili sam nesto sj#bo xD
evo slike..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju