Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje-Svrha ovog spreja???

<< < (2/3) > >>

sven_vx:
btw ja sam se sa tim sprejom u gumi vozio na ditechu oko 1000km i jos se vozi drugi vlasnik... :icon_biggrin:

S.F. sf2:

--- Citat: sven_sp180 - 12 Ožujak, 2009, 23:41:58 ---btw ja sam se sa tim sprejom u gumi vozio na ditechu oko 1000km i jos se vozi drugi vlasnik... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
daj mu reci nek baci tu gumu,pa ubit ce se negdje ak se tak vozi...

sven_vx:

--- Citat: S.F. sf2 - 12 Ožujak, 2009, 23:51:19 --- daj mu reci nek baci tu gumu,pa ubit ce se negdje ak se tak vozi...

--- Kraj citata ---
ak nije do sada pukla nece jos 1godinu...sve u svemu guma je ko kamen tvrda,ne drzi nista itd... ::)

OvErLoAd:

--- Citat: S.F. sf2 - 12 Ožujak, 2009, 23:39:43 ---kolko sam ja skuzil to je onaj sprej  u slucaju da ti guma pukne pa s tim napunis gumu i vozis se cca 20km max do vulkanizera.

--- Kraj citata ---

Baš i ne, samo u slučaju da guma pušta. Ja sam imao čavao u gumi i izvadio ga i napunio taj sprej, prešao sam ni 500m i guma mi je pukla tj rupa di je bio čavao, i to dok sam se uključivao u promet, ne želim mislit kaj bi bilo da se dogodilo pri nekoj velikoj brzini... Sigurnije bi mi bilo da sam ostavio čavao u gumi.

I poslije je vulkanizer kad je krpao gumu samo imao više posla dok je očistio to sranje sa gume i felge, tako da ja bježim glavom bez obzira od tog spreja  :hello:

sven_vx:
ja necu niti razmisljat na sta lici unutarnja strana od felge na ditechu...ja sam ostavio cavao u gumi...samo sam ga zabio jos vise unutra i napunio gumu sprejom...samo nedo bog da covjek ide pumpat gumu jer bi bilo svega... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju