Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Rijeka 22.03.2009

<< < (59/67) > >>

dhorvat:

--- Citat: Poggiali - 22 Ožujak, 2009, 22:20:45 ---
--- Citat: sven_sp180 - 22 Ožujak, 2009, 02:28:46 ---gle ak ide ekipa iz zg-a ja idem 100%...ak ce bit negdje imalo snijega na cesti okrecem se i idem za zg...jer nemam namjere se negdje lomit po cesti zbog snijega... ;D

--- Kraj citata ---

ovo treba uokvirit  :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

On se doslovce okrenuo za zagreb  :icon_biggrin:

Sve u svemu bilo je dobra. Zima nas je malo zajebavala oko Delnica, i naravno ona šugava voda po cesti od otapljanja snijega ali sve ostalo bilo je jebeno. Ja sam 13 sati ovu noć spaval. Jučer zaspo prije nego kaj sam se lego na krevet  :laughing9: :laughing9:

Luka, care  :notworthy:

Luka 0101:
ja otisao na vrbane u mekic, jedva se nekak vratio doma..
napisao dva posta ovdje i otisao spavati...

evo sad se probudio...

Iwo SR Tuono:
e da, da napomenem samo, skidam kapu ovoj dvojici sa Lunom i Aeroxom...idući put imate pivu i ćevape od mene, ovo stavi pod sticky da se ne zaboravi jer su stvarno carevi. Ja sam jedno vrijeme bio iza lune cak jer je i meni ditech bio u baji i mogu mislit kako mu se bilo tom brzinom vuć par stotina kilometara, svaka čast  :headbang:

Luka 0101:
beni je bilo malo bed kaj si se vozio iza mene...
znao sam da si htio bit naprijed u koloni al si cuvao mene...

2TDottore:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Ožujak, 2009, 13:41:17 ---e da, da napomenem samo, skidam kapu ovoj dvojici sa Lunom i Aeroxom...idući put imate pivu i ćevape od mene, ovo stavi pod sticky da se ne zaboravi jer su stvarno carevi. Ja sam jedno vrijeme bio iza lune cak jer je i meni ditech bio u baji i mogu mislit kako mu se bilo tom brzinom vuć par stotina kilometara, svaka čast  :headbang:

--- Kraj citata ---

a meni i mom stalkeru koji ispusta hrpu nedefiniranih zvukova niko ne cestita i neznam kak je upce doso do dolje i nazad........znaci ja ne dobivam cevape.......  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju