Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Rijeka 22.03.2009

<< < (6/67) > >>

ChRiStIaN:
Ak nekom stane skuter jel imate u pripravi kakav kombi, furgon? Kaj se nosi od alata?  :dontknow: Ko bengu fura ak nekome ponestane?

sven_vx:

--- Citat: ChRiStIaN - 14 Ožujak, 2009, 20:28:25 ---Ak nekom stane skuter jel imate u pripravi kakav kombi, furgon? Kaj se nosi od alata?  :dontknow: Ko bengu fura ak nekome ponestane?

--- Kraj citata ---
hmm...valjda se nikom nebu nis desilo sa skuterom...treba imat rezervnu svjecicu,krizni,ravni,gedore i 1.5 benzina u rezervi...ja cu uzet sve sta sam naveo... :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:
najbolje bi bilo da svi idete sa skuterima koji imaju istu vrstu mašine, uzmimo minarelli za primjer nepouzdane mašine  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

pa ako rokne nekome jednostavno će svatko izvadit ispod sica šta ima od dijelova koji naravno pašu jer svi vozite iste baje i to vam je riješenje za kvarove  :toothy9: :toothy9: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ivan007:
nemojte se ljutit sto cu ovo rec al kad treba srat po forumu svi idu,ja sam zicer i te fore kao neki dan dok smo se trebali vozikat po zagrebu lista je bila od 14 ljudi nakraju islo nas 5 a mogu si mislit za rijeku gdje je put od 150km,evo ja sam reko da mozda idem ali ovo da kao svi idu a kad dojde taj dan bit ce :toothy3:

sven_vx:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Ožujak, 2009, 20:33:19 ---najbolje bi bilo da svi idete sa skuterima koji imaju istu vrstu mašine, uzmimo minarelli za primjer nepouzdane mašine  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

pa ako rokne nekome jednostavno će svatko izvadit ispod sica šta ima od dijelova koji naravno pašu jer svi vozite iste baje i to vam je riješenje za kvarove  :toothy9: :toothy9: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
ov za nestanak benzina na putu do rijeke bi bilo malo glupo...jer ipak se ide na veci put i trebalo bi se svakako natocit pun tank...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju