Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Rijeka 22.03.2009

<< < (33/67) > >>

sven_vx:
ja cu kupit neku malo bolju...stavit tu novu,a staru imat za rezervu :icon_thumright:
aj necemo sad trkeljat o svjecicama ipak ovo nije tema za to...pisite ko bi iso da znamo odprilike koliko ce nas ic? :happy3:

Chupsy:
sven ako baš hoćeš sutra radi auto krešo odi kupi NGK BR8EVX za rezervu, al nebu ti nikaj riknulo, može ti samo remen puknut

dhorvat:

--- Citat: Chupsy - 21 Ožujak, 2009, 04:05:33 ---sven ako baš hoćeš sutra radi auto krešo odi kupi NGK BR8EVX za rezervu, al nebu ti nikaj riknulo, može ti samo remen puknut

--- Kraj citata ---

...i klipnjača  :toothy3:

--- Citat: Luka 0101 - 20 Ožujak, 2009, 22:58:49 ---horvat, mario ija idemo na 50-tkama koliko sam shvatio... :dontknow:

--- Kraj citata ---

Doduše, horvat i mario imaju 47 klipove a ti 40  :toothy9:

Al nema veze. Nemoj ga terat celo vreme fol gas jer to bi bilo malo rizično  :icon_thumright:

dhorvat:
Malo sam zalutao s onim prognozama jer sam mislio da u 2 treba bit tamo. Znači ako bi htjeli u 12 doć tamo, nalazimo se prije 8 negdje u zagrebu i najkasnije u 8:00 krećemo iz Zagreba.

Ko nije došo, nek se požuri. Cesta se zna.

Trebali bi izmjeniti brojeve nas par koji smo sigurni da idemo  :icon_thumright:

EDIT:

Aj pošaljite mi na PM vaše brojeve mobitela, ja ću svima sve poslat kad svi pošalju  :frajer:

seba:
u gorskom kotaru je napalo 20cm snijega i jos pada

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju