Tehnički kutak > Tuning skutera

180 vs 70

<< < (3/19) > >>

Chupsy:
sve stoji, ja se mogu uspoređivat jedino sa serijskim spom, daj mi malo spa u ruke da ga poštelam i nikakva ga replica nemre stić

a i ovo stoji meni se skuter vrti pun k**ra*, meni ga je lako održavat jer sam Chupsy al da ga dam nekome rasturio bi ga za tjedan dana

gumy:
joj kakvo preseravanje...

eto ja sa svojim bjednim base kitom mogu pratiti jako dobro uštelanog sp180 bez maski, od starta pa do 100....

sven_vx:

--- Citat: gumy - 12 Ožujak, 2009, 23:59:04 ---joj kakvo preseravanje...

eto ja sa svojim bjednim base kitom mogu pratiti jako dobro uštelanog sp180 bez maski, od starta pa do 100....

--- Kraj citata ---
bez maski i s maskama je isti rac...jedino ga u startu vise jebe jer dize na zadnji,ali ostalo je mala razlika...ali opet ga pratis,nisi brzi :icon_tongue: :jerk:

gumy:
dobro, i ti vidi da je ovo trophy u pitanju...

uglavnom, ne da mi se prepirat, sp180 je najbrži i najbolji skuter na svijetu. pusa

sven_vx:

--- Citat: gumy - 13 Ožujak, 2009, 00:06:46 ---dobro, i ti vidi da je ovo trophy u pitanju...

uglavnom, ne da mi se prepirat, sp180 je najbrži i najbolji skuter na svijetu. pusa

--- Kraj citata ---
kaj se odmah pjesnis?!samo lijepo kazem da nemres sa base kitom imat sp-a ni da je postelan neznam kak...mozes ali jakooo tesko :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju