Tehnički kutak > Garaža

My Runner sp50

(1/1)

hidrosy:
........evo moj runner sp50... za sad na njemu sve standard i zadovoljan s njime :icon_biggrin: ...prezadovoljan :toothy9: :toothy9:
.......mislim sad oko proljeca neki spuh, variomat...i tak neke sitnice.... ne mislim ga sredivati jer mislim kupiti nesto jace :toothy12: :toothy12:

....evo i par slikica:

Chupsy:
samo nemoj gore neki BJ tjuning nabacit pošto je BJ u zadnje vrijeme pošo pratit krapina tjuning, veliki glupi spojleri na autima i dva kvadrata mrežica

Pupo:
Lijep runner, kao novi :D

--- Citat: Chupsy - 13 Ožujak, 2009, 21:37:26 ---samo nemoj gore neki BJ tjuning nabacit pošto je BJ u zadnje vrijeme pošo pratit krapina tjuning, veliki glupi spojleri na autima i dva kvadrata mrežica

--- Kraj citata ---

Trebaš doći u Požegu, golf kec, eventualno dvojka, gabariti od šlepe na branicima i veliki vinili (od prednjeg točka do gepeka) tipa "Hasta la vista", "Danko", "Zvonko" itd., drveni spojleri i sl.  Zima, 12 mjesec, spušteni prozori, narodnjaci tuku, cigara u ruci i izbačena van kroz prozor i tip sjedi u jakni unutra.

Drnda:

--- Citat: Area51 - 13 Ožujak, 2009, 23:01:15 ---Lijep runner, kao novi :D

Trebaš doći u Požegu, golf kec, eventualno dvojka, gabariti od šlepe na branicima i veliki vinili (od prednjeg točka do gepeka) tipa "Hasta la vista", "Danko", "Zvonko" itd., drveni spojleri i sl.  Zima, 12 mjesec, spušteni prozori, narodnjaci tuku, cigara u ruci i izbačena van kroz prozor i tip sjedi u jakni unutra.

--- Kraj citata ---
lol koji blok, pokopao bih se u zemlju radije
a nekako mi nisu napeti posve seriski skuteri  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju