Tehnički kutak > Tuning skutera

Odoše dihtung međ blokovima

<< < (15/16) > >>

Drnda:
koliko bi se vec to razvuklo za instalacije koje je stavljao. i btw kako si ih rijesio ...

tomof10:
danas am gledao mislim da nije iz bloka vec iz pumpe jer ima i ulja ispod onog ventilatora al malo,to znnaci da je pumpa otisla ili? jos nesto vlasnik prije mene reko mi je ona dva sarafa sto du da se pumpa stege u mene je 1 jer drugog nema a odlomijo se komadic bloka pa je on to zamazo diftung masom i drzalo je sad jel tu pusta ili je pumpa propisala a jucer sam stavio sve plastike sve slozeno motor ide extra bas extra puni nenormalno snimit cu video.

ivanm:
popravi to jer ti tam pušta kompresiju..
nareži M5 navoj direkt u bloku i zašarafi pumpu sa obadva vijka..

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Ožujak, 2009, 16:38:30 ---To ti je ko zaustavljanje krvarenja zbog metka guranjem plutanog cepa od vina u ranu.

--- Kraj citata ---
ako je prostrijelna rana dva čepa i bok..
naravno ako nije oštećen koji organ..
dva tjedna antibiotika i bit će sve ok, od susjeda pas je tak popio metak jer je ganjao kokoši, zakrpali smo ga i još je živ..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 15 Ožujak, 2009, 07:18:41 ---ako je prostrijelna rana dva čepa i bok..
naravno ako nije oštećen koji organ..
dva tjedna antibiotika i bit će sve ok, od susjeda pas je tak popio metak jer je ganjao kokoši, zakrpali smo ga i još je živ..

--- Kraj citata ---

Ali ako ti je bolnica dostupna, sigurno sebe neces tako krpat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju