Tehnički kutak > Tuning skutera

Odoše dihtung međ blokovima

<< < (13/16) > >>

ivanm:
narx je imao sličnu rupu na spoju, uzeo je tubu moment ljepila, prethodno sve dobro oprao nitrom, istisnuo cijelu tubu unutra i kad se skroz stvrdlo, više ništa nije puštalo..
odvozio tak cijelo ljeto..
zvuči smiješno, al ništa te ne košta da probaš (10 kn tubica cyanofixa)

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Ožujak, 2009, 01:56:12 ---Prije ili poslije, svi shvate. Pitanje je samo cijene.

--- Kraj citata ---

...i vremena. Ja sam bio lijen zamijenit karike, odnosno nisam do tada nikada ni rastavio niti jednu termogrupu pa sam se bojao, i vrijeme je pokazalo da se ne isplati čekati. Osim karika otišo je klip, cilindar, igličasti, klipnjača i općenito radilica...

Pa kad sve zbrojiš ostane ti -->  :visi:

giannelli:

--- Citat: ivanm - 14 Ožujak, 2009, 08:31:45 ---narx je imao sličnu rupu na spoju, uzeo je tubu moment ljepila, prethodno sve dobro oprao nitrom, istisnuo cijelu tubu unutra i kad se skroz stvrdlo, više ništa nije puštalo..
odvozio tak cijelo ljeto..
zvuči smiješno, al ništa te ne košta da probaš (10 kn tubica cyanofixa)

--- Kraj citata ---
tak smo ja i frend takoder na benelliu nekom 125 4t, na dihtung od pumpe goriva ili od cega je vec bilo, malo sekundarnog ljepila i valja, tak je prvi put drzalo oko 200km, onda drugi put nakapali, i drzalo dosta dugo i motor prodan i vjerovatno jos uvijek drzi. :D

Chupsy:
tak i meni isto, oslabila kompresija na replici, budem budem budem i jedan dan zaribala

speed:
svasta sam se nagledao ,ali jos ovako nisam cuo biser....malo razmaknuti blokove i ugurati komad unutra :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju