Tehnički kutak > Tuning skutera
Odoše dihtung međ blokovima
vktr:
--- Citat: Drnda-1 - 14 Ožujak, 2009, 01:18:39 ---jbt ti si stvarno tvrdoglav.. dihtung se ne stavlja nikada NIKADA iz 2 ili vise komada kao ni kada je puknut malo a jos u jednom dijelu, ni rabljeni, jer ces imati isto sranje kao i sada... znam iz iskustva...
--- Kraj citata ---
gle, sigurno će biti bolje što je iz 2 djela nego što fali 10cm dihtunga;)
nisam lud da vadim tu neke radilice, pečem blokove i ležajeve u pečnici ili stavim zamrzavat neke radilice ili šta vam ja znam :happy8:
Drnda:
slusaj sada, biti ce bolje, ali opet ces imati isti problem i vuci ce fals zrak, trositi ce ti itd... kazem ti bolje se strpi pa skupi lovu i miran.. tako i ja radim...
vktr:
--- Citat: Drnda-1 - 14 Ožujak, 2009, 01:21:36 ---slusaj sada, biti ce bolje, ali opet ces imati isti problem i vuci ce fals zrak, trositi ce ti itd... kazem ti bolje se strpi pa skupi lovu i miran.. tako i ja radim...
--- Kraj citata ---
ma lako za lovu, al ko će mi iščupat to van i stavit nazad, ma daj ajde nemoj me... onak će vuć falš sa 0.5 milimetara a ovak vuče sa 10 centimetara, u svakom slučaju bolje neg prije ;)
3alfa3:
--- Citat: vktr - 14 Ožujak, 2009, 00:42:17 ---evo pita ću opet jer će te se izgubit u hrpi texta, krucijalno pitanje: :toothy11::
Jel moguće da skinem mašinu, skinem cilindar, skinem magnet, odšarafim šarafe blokova, i ne razdvojim skroz, nego samo malo šarafcingerom ravnim onako na silu milimetar razdvojim tek tolko da mogu dihtung ugurat i onda vratim. Bez skidanja radilice znači...
--- Kraj citata ---
Ne mozes.
Kad bi i mogao, ostetio bi dosjed blokova sa serafcigerom, a nebi ih razdvojio niti malo i mogao bi ih bacit. Razmisli, to je sve upresano i bez radapcigera ili gumenog cekica niti ne mozes razmaknut blokove, a ako ih i razmaknes, onda ih otvori do kraja.
Ili vozi ovako dok ne rikne, ili napravi kako treba.
Samo racunaj, sada trebas par stotina kuna da popravis skut, a ako rikne ces trebat par tisuca.
Drnda:
nekima se neke stvari nedaju dokazati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju