Općenito > Generalno o skuterima
Baotian BT50QT9 - vaša iskustva?
luna500rr:
skuter ''odovle donde'' bi bijo jedan sto jeftiniji da sto manje trosi. Isti se nebi trebao naprezati preko 40km/h te bi tada potrosnja bila oko 1.5l u cvaje na nacin da se prilikom postizanja te brzine gas smani na minimum odnosno kada dosignes brzinu koju zelis smanjis gas sto god manje samo da ti motor ne uspori. Tko ima 2t seriju sa potezim valjcima neka pokusa ovo te nek vidi koliko moze km prjeci sa casom goriva. Ovo se u praxy ne koristi bas te se obicno mali motori voze full gasom pa ispada da 4t manje trose. Nisam bas experimentirao ovaj pokus na 4t ali neznam jeli izvediv zbog kompresije
cupo:
meni je baotian bio prvi skuter.Jedino sta valja na tom skuteru je potrosnja.Napravio sam oko 4500 km s njima i imo sam puno problema,pukla gas sajla,pukla km/h sajla,otisla radilica,frga,rucka od gasa se skorz sjebala mogo sam je vrtit u kontra stranu,remen i rolice potrosilo se u toj kilometrazi,gume katastrofa preopasne,pao jednom zbog toga.A brzina je uzas,koliko se sjecam iso je 60 i nesto ali do 60 je trebalo tri godine da dode.Uglavnom po mom iskustvu je skuter uzas,ali kolko para toliko muzike.
_nino:
... i meni baotian bio prvi skuter, oko godinu dana sam ga vozio, nesto vise od 4000 km presao s njim. Kao sto je vec receno "to je skuter za voznju od točke A do točke B", ali i o tome bi se dalo diskutirat. Sto se tice potrosnje, svaka cast, trosi ko upaljac :) Ni ne znas kad si zadnji put na benzinskoj bio. Sto se svega ostalog tice: KATASTROFA. Pocevsi od guma pa nadalje. Zbog tih istih guma sam se 3 puta posteno prebio i isparao novu jaketu od 1500 kn. Nakon sto sam isparao navedenu jaketu, puka mi je film i odmah sam ga prodao :) Nekih jos posebnih problema nisam imao, jedino sto mi je radilica pukla odmah drugi tjedan nakon sto sam ga kupio, jedva da je 300 km imao. Sto se tice brzine... ajme... pogotovo uzbrdo. Puno puta mi se desilo da sam ga skoro gurat morao uz malo jacu uzbrdicu. U dvoje se vozit na tom skuteru, pogotovo na neke vece relacije, tipa 10km u komadu ili vise - ajme!
Moja preporuka je izbjegavat te kineze u sirokom krugu i drzat se Piaggia. I ja sam bio jedan od onih "nezahtjevnih vozaca" kad sam kupio Baotiana, al se to brzo promjenilo nakon sto mi je pukla radilica, te sam u medjuvremenu vozio prijateljev Runner dok je moj Baotian bio na popravku.
enigma:
ja još imam navedeni skut ali ga slabo vozim, inače nakon skidanja blokade ide 75, što je super...
nego ljudi, može pomoć...
posudio sam ga frendu a sad ga već mjesec i po dana nisam palio, i kad sam htio upalit ne vraća se kurbla (još malo zahrđalo zbog kiše), a na struju neće ni čut...
šta bi moglo biti s kurblom, svjećicu je frend zamijenio pa bi trebala bit ok...
Drnda:
--- Citat: enigma - 03 Travanj, 2009, 23:17:21 ---ja još imam navedeni skut ali ga slabo vozim, inače nakon skidanja blokade ide 75, što je super...
nego ljudi, može pomoć...
posudio sam ga frendu a sad ga već mjesec i po dana nisam palio, i kad sam htio upalit ne vraća se kurbla (još malo zahrđalo zbog kiše), a na struju neće ni čut...
šta bi moglo biti s kurblom, svjećicu je frend zamijenio pa bi trebala bit ok...
--- Kraj citata ---
skini deklo i sa unutarnje strane kurble sa uljem koje tocis u skut podmazi zupcanike :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju