Općenito > Trgovine

gume 130/60-13

<< < (8/9) > >>

sven_vx:
moze moze...te su najbolje...bar ju mozes palit par puta po 15min... :toothy9:

Chupsy:
ček ček, oćeš reć da imaš doma 1 par maxis guma i šutiš

tebi ću posvetit burnout u centru rijeke ovaj vikend

sven_vx:

--- Citat: Chupsy - 03 Travanj, 2009, 08:27:00 ---ček ček, oćeš reć da imaš doma 1 par maxis guma i šutiš

tebi ću posvetit burnout u centru rijeke ovaj vikend

--- Kraj citata ---
imam neke kaj sam skinuo sam sp-a kad sam ga kupio...gume ne drze nista,ali imaju mesa ko nove... :frajer:

al bandi:

--- Citat: alfist159 - 02 Travanj, 2009, 20:24:44 ---To nemoš ni zapaliti, ta guma uvik ima istu šaru ko da je nova!  ;D

--- Kraj citata ---

hahha,lipo se smijat i ruga tsa škartom ail neko se i vozi na njima !   :headbang:

209:

--- Citat: sven_sp180 - 02 Travanj, 2009, 13:41:51 ---evo jucer iso po gume i ispalo me sve sa balansiranjem,novim ventilima i montazom 750kn...

--- Kraj citata ---

Za te pare si mogo dobi Batlaxx gumu koja je za klasu bolja od tih hoop koje ce ti se nakn 2 tisuce otvrdnut ko kamen.

P.s. - sad vidim da ti je problem kod batlaxa sto nakon 6-8 tisuca odjebe karijeru a ti vjerovatno na tim koje si uzeo mislis voziti 10 i više tisuča km...al ok za tvoje potrebe je to i vise nego dovoljno!

U dimenziji 120/70/12 i 130/70/12 ne postoji bolja guma od batlaxa ( ne racunam softice jer je to ipak za trke )

batlax kad je i stara drzi jednoliko dok se ostale gume nakon 2-3 tisuce pretvore u plastik fantastik

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju