Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Subota 14.03.

<< < (5/10) > >>

dino_sk:
bas ce ovaj dvojica sa 180-tkama vozit 50-60 :laughing9:

dhorvat:

--- Citat: Luka 0101 - 12 Ožujak, 2009, 15:02:41 ---a jbg..

valjda ce decki imati razumjevanja

--- Kraj citata ---

A kaj misliš zašto sam se javio na fxr-ov prijedlog. On nezna kaj je vožnja ispod 80 km/h  :laughing9: :laughing9:

Zato je najpametnije ne mješati klase u istim vožnjama. Bit turneje ili obične vožnjice je vozit brzinom najsporijega. Ako se to nemože onda bolje ne organizirati tako neš  :icon_thumright:

@BTW.  Dejo, ak ti misliš da bi ti mogo vozit po blatu i 15 na sat sa klincima onda  :icon_thumright:

180fxr:
nemoj ti meni sad srat... da je baba musko zvali bi je dusko.....   Bit svega je zvat ekipu a onda je na njima dal ce se odazvat ili ne....

Aj tamo zuri u sunce... il tako nesto

sven_vx:

--- Citat: 180fxr - 12 Ožujak, 2009, 15:52:38 ---nemoj ti meni sad srat... da je baba musko zvali bi je dusko.....   Bit svega je zvat ekipu a onda je na njima dal ce se odazvat ili ne....

--- Kraj citata ---
:sign10: :sign10: :sign10:

dhorvat:

--- Citat: 180fxr - 12 Ožujak, 2009, 15:52:38 ---nemoj ti meni sad srat... da je baba musko zvali bi je dusko.....   Bit svega je zvat ekipu a onda je na njima dal ce se odazvat ili ne....

--- Kraj citata ---

Gle, kao prvo ne krivi mene, dottore je to organizirao i mogo je i tebe zvat. Da je htio.  :jerk:

Ako ja ne smijem na forum iznijeti doživljaje koje smatram da bi se mogle ubrajat pod neki susret ili meet, onda reci da te svi čuju, a ne srat meni kad govorim realno  :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju