Tehnički kutak > Tuning skutera

Malaguti F12 - padnu obrtaji

<< < (2/3) > >>

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 12 Ožujak, 2009, 13:03:58 ---a da probas stavit novi seriski centralni?

--- Kraj citata ---

Slušaj, taj serijski centralni je skoro ko novi na pritisak. Ali pričamo o tome da sa lakšim rolicama (serijske za Roxa) i sa žutim centralnim taj motor još uvijek nema okretaje koje treba za čistu serijalu  :o :o

Nebi stavio temu bez veze na forum da je jednostavna situacija  :icon_thumright:

A da nebi netko mislio da mašina ne valja pa nemre dić okretaje, jer kad prijenos odradi svoje i okretaji porastu od 65kmh na više, motor je taj čas na 85 jer počne naglo ubrzavati. Približno te okretaje treba imati kroz ubrzanje od 15 na dalje a on ih samo do 50 kmh ima i iznad 70.  :icon_scratch:

Vjerujem da premjestim multivara i svoje polutke da bi to rješilo problem, ali s čim ću se ja vozit onda  :toothy3:

180fxr:
brijem da je nes oko masina..cim padaju okretaji... skini dekl..stavi deltu i multivar..... malossi sport,kevlar,zx........... i trebo bi ic dobro  :icon_scratch:  :happy3: :happy3: :happy3: :happy3:

gokiSP:
ja bi vratio seriski vario i ostavio taj zuti centralni i mozda rolice 5.5...nije mi jasno zasto tako gubi okretaje a sve je serijala...mislim da je stvar u nekom dijelu koji inace dobro odraduje posao a sad je ocito istrosen i zato se dogada ovo sa okretajima...ne vidim drugi razlog...imas druge dijelove na roxu pa tako mijenjaj jedan po jedan dio i doci ces do rijesenja... :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 12 Ožujak, 2009, 13:17:31 ---ja bi vratio seriski vario i ostavio taj zuti centralni i mozda rolice 5.5...nije mi jasno zasto tako gubi okretaje a sve je serijala...mislim da je stvar u nekom dijelu koji inace dobro odraduje posao a sad je ocito istrosen i zato se dogada ovo sa okretajima...ne vidim drugi razlog...imas druge dijelove na roxu pa tako mijenjaj jedan po jedan dio i doci ces do rijesenja... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

fala, puno si mi pomogao  :angry5:

gokiSP:
bilo mi je zadovoljstvo... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ne ozbiljno mislim da bi se to dalo rijesit s nekim centralnim...ako ne daj joj multivar a ti se vozi na seriskom variu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju