Tehnički kutak > Tuning skutera

Sym jet Tuning - preporuke

<< < (2/12) > >>

dhorvat:

--- Citat: pOha - 12 Ožujak, 2009, 10:39:09 ---Aj super... thx  :icon_thumright:

samo znas li mozda di ima u hrvatskoj za kupit tih djelova... tocnije ima li u Splitu ista?

--- Kraj citata ---

Raspitaj se u piccilu u splitu.

brijem da oni naručuju iz italije ako nemaju

pOha:
e a reci mi molin te koje valjcice da kupin za variomat, koja gramaza i koji remen da stavim.

p.s. pitam za prijatelja, on bi zelia samo variomat stavit pa pita koju gramazu da uzme - ne zeli kit ni auspuh

dhorvat:

--- Citat: pOha - 12 Ožujak, 2009, 11:20:58 ---e a reci mi molin te koje valjcice da kupin za variomat, koja gramaza

--- Kraj citata ---

To defintivno ne možeš napamet  :sad3:

Vjerojatno su serijske 8 grama 16x13 dimenzije (ali nisam 100% siguran) pa bi trebale rolice oko 5,5 grama sa ZX-om. Ali ponovno kažem, to je nagađanje  :icon_thumright:

pOha:
7.5 su serijske, ali ok... znam da cu morat sam ustimavat ali cisto da okvirno vidim o kojoj se gramazi radi. thx

Nikon:

--- Citat: pOha - 12 Ožujak, 2009, 10:39:09 ---Aj super... thx  :icon_thumright:

samo znas li mozda di ima u hrvatskoj za kupit tih djelova... tocnije ima li u Splitu ista?

--- Kraj citata ---

vec san ti reka 5 puta da nema, i jeftinije je narucit priko sebe ili black roxa...

piccilo ti nece nista narucit.. ja sna isa tako da mi naruci .. pa naravno da nece meni samom to narucit nego san ceka komplet njegovu narudzbu djelova..

3 miseca!!!!! pa onda jos misec dok je to doslo do njega i proslo carinu.. i naravno .. NISAN DOBIA SVOJE DJELOVE... super... i piccilo prodaje samo top preformances... tako da 0 bodova...

sta se tice ZX, nisan ti bia gleda na SA, ali radje ZX nego Tecnigas..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju