Tehnički kutak > Tuning skutera
Sym jet Tuning - preporuke
pOha:
Evo odlucia san malo dignut temu iz mrtvih :icon_biggrin:
Proslo je dosta vremena, ali ipak san pocea ispunjavat ono sto sam obeca. Stvar se oduljila zbog nekih komplikacija, tocnije oko same narudžbe djelova i trajala je pola godine, ali ipak je na kraju sve sredeno i novci su nazad na mom racunu :glasses9:
Cim su mi novci sjeli nazad, kontaktirao sam SlowRidera i narucio preko njega tehnigas next r, multivar i novi remen (za pocetak) i roba je dosla u roku od 9 dana kao sto je covjek i obecao - svaka cast Slow :icon_thumright:
Evo da neduljim:
P.S. skuter nije opran cijelu zimu tako da se novi auspuh malo previse istice, ali sve ce bit ok kada se skuter opere :icon_thumright:
Problem u ovoj prici se javia kada sam krenia stavljat multivar, remen i bijeli centralni - riknuo mi je pistolj, pa nisam mogao skinut maticu na radilici i onu od kvacila, tako da sada vozim samo sa novim spuhom i sa preteskim valjcicima (ako se nevaram 8g su serijske) pa mi je malo trom u startu :'(
Pošto je pistolj na popravku, ja radim kako bi zaradia neke pare pa cu pocet plastike sredivat. Vec imam u planu promjenit prednju masku, ali ne zelim nista radit dok ne skupin lovu za bojanje cijelog skutera.... inace boja ce bit mat-crno i naranđasto.
Sada zanima me, ocu li kupit federe kvacila i koju tvrdocu da uzmen? Mislia san da cu ih dobit sa auspuhom ali nisam :( - dobia san samo lakse valjcice, a sa multivarom sam dobio 9g valjcice (koji su mi preteski sada) i bijeli centralni. Stavit cu bijeli centralni (makar sam cua da je dobro i serijski ostavit),2g lakse valjcice (6g), i novi remen i filter zraka (prosa san oko 14 000 km pa je vrijeme da napravim mali servis)
Ako imate jos koji savjet slobodno recite :icon_thumright:
gokiSP:
Mislim da ti ne treba lakše od 7 g u multivaru. A federi bi išli bijeli ili ako ti treba malo jači start onda žuti. Možeš sad stavit RS i koji broj veću diznu, da ne prokuha ac sad po ljetu :) Btw, drago mi je da je symona dobila dijelove :)
Scoot_Fan:
Asti is'sa Poha... jedva cekan vidit syma dikod po gradu, pravi je bomboncic :notworthy: :notworthy: :icon_thumright: :icon_thumright:
wonderkid:
lijepo mu je spulja sjela,jos malo pa ce se proljepsat sym kako spada
pOha:
--- Citat: gokiSP - 01 Svibanj, 2010, 00:58:36 ---Mislim da ti ne treba lakše od 7 g u multivaru. A federi bi išli bijeli ili ako ti treba malo jači start onda žuti. Možeš sad stavit RS i koji broj veću diznu, da ne prokuha ac sad po ljetu :) Btw, drago mi je da je symona dobila dijelove :)
--- Kraj citata ---
raspitao sam se malo na drugom forumu i jedan lik ima slicne djelove ko ja, on je stavio žute federe kvacila, 6.5g valjcice i ostavia je serijski centralni (kasnije ga sa zelenim zamjenio) i malo vecu diznu. Diznu nemogu nac za svoj karb pa cu trenutno ostat na ovoj... a tokom ljeta mozda kupim novi karb i to 19 (sada mi je 12) i mozda uzmen novo kvacilo i zvono :icon_thumright:
--- Citat: Scoot_Fan - 01 Svibanj, 2010, 09:23:09 ---Asti is'sa Poha... jedva cekan vidit syma dikod po gradu, pravi je bomboncic :notworthy: :notworthy: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma kad ga operem taman ce se boje poklapat, ali pravi bomboncic ce bit kada mu sredim prednju masku i stavim undertail :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju