Tehnički kutak > Tuning skutera

Sym jet Tuning - preporuke

<< < (6/12) > >>

ChRiStIaN:
SYM je spor ali jako zahvalan i izdrzljiv skuter! Imao sam ga ja jako dugo i nikad me nije nigdje ostavio!

Auspuh nemoj leov stavljat jer ga iam svaki drugi frajer na skuteru, radije idi na nekaj provjerenije, kvalitetnije tipa yasuni! Ja sam na svom imao tecnigas i bio je odlican! Uz spuh moras 2 grama lakse rolice u prosjeku, tvrđe federe kvačila i to je to! Ak mislis kit stavljat, radije bi malossi nego polini, neznam zasto al eo, da mogu birat...obavezno 19 frgu, decki su ti vec rekli da na zracnjaku nemas kaj sa slabijim kombinirat...

180fxr:
javi mi se na pm da nebude da ovdje prodajem.... javi mi se pa se sve dogovorimo...a i ja sam za yasuni  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: ChRiStIaN - 12 Ožujak, 2009, 16:02:36 ---SYM je spor ali jako zahvalan i izdrzljiv skuter! Imao sam ga ja jako dugo i nikad me nije nigdje ostavio!

Auspuh nemoj leov stavljat jer ga iam svaki drugi frajer na skuteru, radije idi na nekaj provjerenije, kvalitetnije tipa yasuni! Ja sam na svom imao tecnigas i bio je odlican! Uz spuh moras 2 grama lakse rolice u prosjeku, tvrđe federe kvačila i to je to! Ak mislis kit stavljat, radije bi malossi nego polini, neznam zasto al eo, da mogu birat...obavezno 19 frgu, decki su ti vec rekli da na zracnjaku nemas kaj sa slabijim kombinirat...

--- Kraj citata ---

Čini se da neznaš mnogo o SYM-u. Imaš dva kita za izabrat i dva spuha.  :toothy3:

180fxr:
Auspusi : Technigas rs 2 obicni i chrom,  Leo zx obicni i chrom , leo TT ,  Technigas next r krom i obicni....

Kitevi: Airsal T6, Bgm sport , Malossi sport , Hebo manston replica

Neznam jesi pijan il samo mutav??      :icon_tongue: :icon_tongue:

pOha:
Pa reka san u zadnjem postu da ide malossi sport kit, variomat, karburator 19 i armortizer... sve malossi... a za auspuh cu sada ic malo gledat ali ni zx nebi lose staja mada je cest na skuterima, ali nisan iskreno vidia ni jednog tuniranog sym-a u Splitu (negovorin da mozda nepostoje ali ih stvarno nisan vidia)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju