Tehnički kutak > Tuning skutera
TGB 303R 50ccm Tuning
Drnda:
ovako, te mehanicke blokade (koje se trenutno nalaze na skutu su stetne za masinu) a elektricna joj ne smeta nikako, ionako je samo ukljucis ako te zaustave ili na tehnickom (prodaje ih slowrider sa foruma) a nema ti smisla nista stavljati ako nisi skinuo blokade... sa el. blokadom mozes proci na tehnickom..
doc-sr150:
pa nejdeš jednom tjedno na tehnički nego jednom godišnje...LOL blokode se stave i skineju za 20 minuta...
Snowrider:
Ahaa......ok hvala decki....samo cu cekat 1000 km i skidam blokade....
Nego recite vi meni sto da metnem od djelova??? I ima li na scooter-attack neki kit od 70 ccm da pase meni...i ako stavljam kit dal moram jos sto mjenjat??
dhorvat:
Imaš na Scooter Attack-u Polini sport 70ccm za nešto manje od 120 eura. Polini se pokazao puno kvalitetniji u završnoj obradi od Malossija i uz to je jači od Malossi sport kita.
Base kit se solidno ponaša uz LeoVince (ZX, TT) auspuhe i preporučljivo je imati dellorto 19 fergazer jer je to ipak zračno hlađenje pa je potreban veći karb :icon_thumright:
Što se blokada tiče, nemaš što tunirati motor bez da skineš osnovne blokade koje su tvornički na njemu. Blokade inače uništavaju mašinu i nije preporučljivo s njima voziti, bez obzira jel imao serijsku mašinu ili kit. Problem sa tehničkim se može lagano rješiti, a jedan od najjednostavnijih načina je elektronska blokada na prekidač. Znači, nju koristiš kada ideš na tehnički pregled vozila i nije štetno za mašinu ako je blokada isključena. A tih 5 minuta koje će biti upaljena na tehničkom pregledu ne igra nikakvu ulogu :icon_thumright:
Za el. blokadu se raspitaj kod našeg starog člana SlowRider-a :toothy3:
Snowrider:
A gledao sam taj kit na scooter attacku..pa sam razmisljao uzet taj kit,Leo Vince ZX (Chome) i dal mi jos sto treba??
A dal on meni moze prolazit teh. ako ima 70ccm? Ili?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju