Tehnički kutak > Garaža
moj runner zvani zmaj
3alfa3:
--- Citat: Chupsy - 12 Ožujak, 2009, 12:43:15 ---replica
top radilica
shot
zmaj magnet
multivar 2000
rolice 5.0gr
kevlar
polutke od novijeg modela
--- Kraj citata ---
Identicno kao i kod mene kad sam imao Nardo. Jedino sto sam ja imao serijsku getribu i ljubicasti centralni.
Vrtio mi je skut do 70 km/h nekih 11500+, a od 70 km/h na dalje oko 11200. Krajnja je bila na 11200-11300 (remen do kraja u variomatu). Po satu je u tom trenu bilo oko 105 km/h, ali pritom nisam bio zalegnut niti mi je vjetar pomagao.
Sada sa 13% duljom getribom, ali i sa Yasuni R uz rolice 5.7g (+ 0,4mm sajbica za variomat) vrtim 10500 kroz ubrzanje (na samom startu malo prevrti prema 11000), a najveca izmjerena krajnja brzina je po satu 118 km/h na Velikogorickoj po ravnom i zalegnut maksimalno (mozda je bilo i malo vjetra u ledja, ali to ne znam za sigurno).
"Obicna" krajnja po ravnom u klasicnom sjedecem polozaju po ravnom i bez pomoci vjetra oko 105 km/h po satu.
Pretpostavljam da ti imas obzirom na 20% dulju getribu oko 11000-11500 na krajnjoj.
Jel ti motor pocne prevrtavat na kraju?
vktr:
--- Citat: Chupsy - 12 Ožujak, 2009, 12:01:01 ---pa treba pitat, kaj ja znam, vidim da ide dobro za spidfajta, nepoznam te, i nemam rendgenski vid da vidim cilindar
i došo si mene u radionu pitat kolko dođe izmjena karika, ja ti velim 300kn ti si očima okrenuo ko da sam reko 700
evo sad javno na forumu, kolko bi mogao naplatit za izmjenu karika na sf 100 AC
znači moj alat, fensi radiona, stručna osoba, plus ima 2 sata posla ak oćeš napravit sve kak spada, i još preuzimam rizik na sebe ako s***** nešto...
--- Kraj citata ---
ma nije bed, ne bi ni ja tako nešto radio ispod 250 kn nekom koga ne poznam(pod pretpostavkom da sam majstor ko ti :P), a kak si ti vidio da sam okrenuo očima kad sam te to prek moba pito, a ne uživo :toothy11:
stari, zajebancija, naj se pjeniti
exfreerider:
Ma Chupsy je car nemojte mi ga zaje... :frajer:
još ljetos dok smo divljali po gradu bez beda je pratio vxr osim malo u špici al to ionako nije bitno :notworthy:
Chupsy:
--- Citat: exfreerider - 12 Ožujak, 2009, 20:07:39 ---Ma Chupsy je car nemojte mi ga zaje... :frajer:
još ljetos dok smo divljali po gradu bez beda je pratio vxr osim malo u špici al to ionako nije bitno :notworthy:
--- Kraj citata ---
joj koji je setup bio tada???
bumo brikali ovo ljeto, mora nova briđstonka sjest gore
btw: nove slike gore
exfreerider:
--- Citat: Chupsy - 12 Ožujak, 2009, 22:57:35 ---joj koji je setup bio tada???
bumo brikali ovo ljeto, mora nova briđstonka sjest gore
btw: nove slike gore
--- Kraj citata ---
Nemam pojma ali je jako dobro išao :frajer:
Ma bitno je kakav je vozač ostalo je samo bonus
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju