Općenito > Trgovine
Malossi X-Kevlar Belt
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 12 Ožujak, 2009, 18:35:43 ---Daj mi svoju adresu, molim te... :toothy3:
I reci mi koji dan odvoze smeće kod tebe :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Otislo je to smece dan poslije.
Da nije, poklonio bi mu oba remena. Ionako ce mu trebat novaca jer koliko cujem, blokovi mu ne dihtaju i curi benzin, a on problem misli rijesiti diht masom.
vktr:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Ožujak, 2009, 18:44:04 ---Otislo je to smece dan poslije.
Da nije, poklonio bi mu oba remena. Ionako ce mu trebat novaca jer koliko cujem, blokovi mu ne dihtaju i curi benzin, a on problem misli rijesiti diht masom.
--- Kraj citata ---
pa dobro kaj sad, treba neko podmazat cestu :D
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Ožujak, 2009, 18:44:04 ---Otislo je to smece dan poslije.
--- Kraj citata ---
I ja sam čuo to, ali direktno jer se u to vrijeme razgovarao i sa mnom, a jedan drugi kolega me imao na liniji i slušao sam njihov razgovor i valjao sam se od smijeha :laughing9: :laughing9:
Šala ::)
vktr:
ljudi pazite, ko vidi plavog šitfajta s velikom tablicom nek bježi u velikom luku jer bi se mogli okliznut po ulju koje sipam po cesti
dhorvat:
--- Citat: vktr - 12 Ožujak, 2009, 18:48:06 ---ljudi pazite, ko vidi plavog šitfajta s velikom tablicom nek bježi u velikom luku jer bi se mogli okliznut po ulju koje sipam po cesti
--- Kraj citata ---
Moram priznat da me iznenadio taj SF 100. Ide ko Rox 100. Dobro, ne baš tak... Ali nije velika razlika ::) ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju