Sportski kutak > Sve vezano za stunt
stunt suzuka osijek....
Mrle Mrki:
rekao sam da ja mogu, imam profi kameru i sasvim dobar fotoaparat.
180fxr:
onda tebe zovemo... :icon_thumright:
te-te-ac:
fotograf ima jednu jebenu ulogu.. ja dam fotic evo decki slikajte onda to bude ovak nest
od 100 slika ima 5 koje "valjaju".. ono za popizdit.. nefalim se ja da sam neki fotomen ali nisam ni fotouzas ali se malo potrudim..
ako se nest snima onda se sjedne na beton i upalis REC i samo ides levo-desno kak ja prodem .. ono hahaha uzas
ali ni bit ni da svi ljudi vide kak je nama dobro.. :glasses9:
Mrle Mrki:
na ljeto, nema problema. lako ja dodjem u Zg ili tako negdje. bilo bi super da starog uzicam kameru ovu profi, ali sumnjam da bi mi dao igracku vrijednu 50 000kn bez njegove nadglednje. ali imam drugu koja je manja i malo manje vrijedna i snimka po danu ako ima puno svijetla slika je odlicna. fotoaparat je isto dobar. i onda kad to lijepo snimimo i poslikamo ja u programu posebnom za montazu to lijepo uredim. inace mi stari ima obrt i snima vjencanja i maturalne vec 20 godina. zadnje 2 god sam i ja poceo snimat s njim. tako da sto se tice kvalitete nemate brige. bilo bi super da se dogovorimo na ljeto i da se recimo skupi vas nekolicina iz ZG i da jedan dan igubimo da to snimimo i poslikamo. platis cevape i pivu i malo se zajebavamo s skuterima i to je to. :icon_thumright:
Runner-50:
gumy odlicne slike
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju