Tehnički kutak > Tuning skutera
leovince sprinter?
cupavi:
Znači definitivno polovni, fala bogu imam alata :toothy9:
Hvala svima :notworthy: :notworthy:
Doomsday:
--- Citat: Sugi car - 02 Ožujak, 2007, 11:38:50 ---
--- Citat: Doomsday - 02 Ožujak, 2007, 11:33:46 ---Sve OK, osim onog dijela o šmirgl-papiru... :laughing7:
Uzmi lipo bušilicu, i razne nastavke, prvo grubu čeličnu četku, pa disk sa brusnim papirom, pa polir-kolo... I eto ga! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
neki ljudi zive u stanu i nemaju punu garazu alata
--- Kraj citata ---
Bušilica i ovi nastavci, sitna lova, a viruj mi, ako si ikad radija ručno, pa onda sa tim, razlika je DEEEEERASTIČNA!!! :icon_biggrin:
Sugar:
--- Citat: Doomsday - 02 Ožujak, 2007, 11:56:03 ---
--- Citat: Sugi car - 02 Ožujak, 2007, 11:38:50 ---
--- Citat: Doomsday - 02 Ožujak, 2007, 11:33:46 ---Sve OK, osim onog dijela o šmirgl-papiru... :laughing7:
Uzmi lipo bušilicu, i razne nastavke, prvo grubu čeličnu četku, pa disk sa brusnim papirom, pa polir-kolo... I eto ga! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
neki ljudi zive u stanu i nemaju punu garazu alata
--- Kraj citata ---
Bušilica i ovi nastavci, sitna lova, a viruj mi, ako si ikad radija ručno, pa onda sa tim, razlika je DEEEEERASTIČNA!!! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
mene to ne muci,tak i tak rifljam svaki dan,al zakaj bi sad neko iso kupovat cjelu opremu,makar ona kostala sto kuna ak moze za kunu kupit smirgla i posirglat!
al nebitno,neka svako radi kako hoce
zox:
Čuj, bušilica uvijek treba za nešto, a ovi nastavci možda koštaju 50 kn, a isto mogu dobro doć i aza neke druge stvari :headbang:
Hrastinski:
ja imam taj nastavak za brusilicu, puno brže skineš farbu ili rđu s nečeg!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju