Općenito > Trgovine
tts-u zagrebu
fatal1ty:
--- Citat: Chupsy - 10 Ožujak, 2009, 22:46:26 ---NEMA
i još napomena jedna castrol power 1 koji vi zamijenjujete sa ttsom nema veze sa ttsom osim po boji, na pakiranju su sasvim druge specifikacije
u auto bilu ima još starog TTSa po cijeni od 120kn
--- Kraj citata ---
koja je razlika ? koliko znam ovo je samo novo pakiranje,ulje ne da isto izgleda,nego mi je slično po viskoznosti a i miriši isto,čak sam gledao koje standarde zadovoljava sve je isto...
kod nas košta 90kn i piše Castrol Power 1 TTS
kristijanSR70:
--- Citat: Chupsy - 19 Ožujak, 2009, 10:11:14 ---i šta si se ti javio???
jel to cijena u zagrebu u dućanu, ako je molim te da nepišeš gdje....
u auto bilu ima tts po 120kn i amen
jarun 66
--- Kraj citata ---
Ja sam naveo cjenu da se vidi kolko je kod nas cjena necu da imenujem lopovsku trgovinu..a tvoj kometar..necu komentirat.
Chupsy:
--- Citat: fatal1ty - 19 Ožujak, 2009, 10:24:19 ---koja je razlika ? koliko znam ovo je samo novo pakiranje,ulje ne da isto izgleda,nego mi je slično po viskoznosti a i miriši isto,čak sam gledao koje standarde zadovoljava sve je isto...
kod nas košta 90kn i piše Castrol Power 1 TTS
--- Kraj citata ---
e pa da si pročito standarde vidio bi da ne zadovoljava kao i staro ulje, nije zabadava jeftinije
aj ja ću uslikat staru bocu a ti novu
seba:
power 2t nije novo pakovanje za tts kolko sam ja skuzio :toothy12:,ovo bi trebalo bit novo pakovanje za tts
http://www.sip-scootershop.com/Products/14031000/2stroke+oil+RS2T+CASTROL.aspx
fatal1ty:
--- Citat: Chupsy - 19 Ožujak, 2009, 18:51:58 ---e pa da si pročito standarde vidio bi da ne zadovoljava kao i staro ulje, nije zabadava jeftinije
aj ja ću uslikat staru bocu a ti novu
--- Kraj citata ---
važi sutra stavljam sliku pa da svi vide što zapravo kupujemo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju