Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna Vision tuneup

(1/4) > >>

BuBi:
ej pozdrav ljudi ja imam lunu i ima vec 7000 km bez ijednog kvara sad sam malo odlucil u nju uloziti stavil sam na nju homemade aspuh sa pumpicom sa serijskog aspuha speedfighta, imam dizu 80 (inace serijska je 68) i sportske rolne 3 grama ..... ubrzanje je perfektno ali nema kranju brzinu sad jos na nju ide neka malosi krpica u filter zraka........ komentirajte i savjetujte nesto za tu kranju brzinu pozdrav za sad ....

dino_sk:

--- Citat: BuBi - 09 Ožujak, 2009, 20:21:49 ---ej pozdrav ljudi ja imam lunu i ima vec 7000 km bez ijednog kvara sad sam malo odlucil u nju uloziti stavil sam na nju homemade aspuh sa pumpicom sa serijskog aspuha speedfighta, imam dizu 80 (inace serijska je 68) i sportske rolne 3 grama ..... ubrzanje je perfektno ali nema kranju brzinu sad jos na nju ide neka malosi krpica u filter zraka........ komentirajte i savjetujte nesto za tu kranju brzinu pozdrav za sad ....

--- Kraj citata ---
prevrtava ti se imas prelagane rolice , stavi 4,8g i imat ce krajnju
a ovo za spuh  :icon_scratch: :icon_scratch:  daj sliku neku nabaci

stupar:

--- Citat: dino_sk ---prevrtava ti se imas prelagane rolice , stavi 4,8g i imat ce krajnju
a ovo za spuh  :icon_scratch: :icon_scratch:  daj sliku neku nabaci

--- Kraj citata ---

ako je u pitanju vision2 onda stavi 4,3gr jer su serijske 4,7..trenutno su ti te 3gr prelagane...

luna500rr:

--- Citat: stupar - 09 Ožujak, 2009, 21:16:37 ---ako je u pitanju vision2 onda stavi 4,3gr jer su serijske 4,7..trenutno su ti te 3gr prelagane...

--- Kraj citata ---

meni na jedinici 4.8 ko salivene

BuBi:
hvala na savjetima .... ali otkrio sam kvar..... sve je bio kriv auspuh stavil sam serijski i izbusio sam rupice na nekim mjestima i sad ima start i kranja mu je veca sad potegne i do 70 kmh .... inace sto se tice izgleda novo je pofarbana u metalik crvenu (kaj je i bilo crveno ) a ostale su metalik crne ......slike dolaze ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju