Tehnički kutak > Tuning skutera

Gume za 13"

<< < (6/10) > >>

grbi128:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2009, 12:45:54 ---Ne trudi se saznat. Ionako u dimenziji za tvoj NRG ne postoje (prednja ne postoji).

--- Kraj citata ---

da malo refrešam :D temu....koje si gume kupio na kraju?

....a alfa tebe sam vec pitao za prednju gumu na poweru...ml50 sam vidio na dosta nrg powera po dubrovniku iako nije pravih dimenzija....jeli ta guma stvarno toliko ''ne pase'' da je se ne isplati kupit u dimenziji 130/60 13 i stavit naprijed umjesto 120/70 13(120/70 13 nema ML50 za one koji ne znaju)...tnx  :icon_thumright:

luna500rr:
bridgestone je najbolja ubrzo kupujem obe

VideRR:
U mene je ML50 Bridgestone i kad uletim u bogen sve crni tragovi ostaju koliko dobro ljepi a ne treba joj puno da se ugrije  :headbang:  :headbang:  :headbang:

stoske_durlaneze:

--- Citat: VideRR - 30 Ožujak, 2009, 21:34:03 ---U mene je ML50 Bridgestone i kad uletim u bogen sve crni tragovi ostaju koliko dobro ljepi a ne treba joj puno da se ugrije  :headbang:  :headbang:  :headbang:

--- Kraj citata ---
kolko ti traju gume ???

Keky.sb:
nisu li ml50 kišne gume i ako je tako, po ljetnim vrućinama one se pregriju i ne drže najbolje jer kako ne valja voziti na hladnim gumama, tako ne valja ni kada se pregrijavaju. po meni to nije najbolja guma za ljeto i suhu cestu, već tko vozi izvan sezone po hladnijem vremenu ili po kiši.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju