Ostalo > Svijet računala i mobitela

torenti problem

<< < (2/4) > >>

Keky.sb:

--- Citat: andy - 09 Ožujak, 2009, 19:39:47 ---Možda ti je smanjena brzina downloada jer si smanjio i brzinu uploada.. I pošto je privatni torrent neda ti da skidaš.. Znalo se meni dogodit  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

potpis

probaj staviti unlimited upload i unlimited download i trebalo bi šljakati

speed:

--- Citat: andy - 09 Ožujak, 2009, 19:39:47 ---Možda ti je smanjena brzina downloada jer si smanjio i brzinu uploada.. I pošto je privatni torrent neda ti da skidaš.. Znalo se meni dogodit  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
problem je rijesen,nije problem u janezima,ionako me banaju svakih 200 gb,ne mogu oni mene banat kolko ja mogu mail adresa napraviti,problem je bio u prevelikom skidanju,nisam komp gasio dva tjedna sam je skidao pa se bittorent zablesirao malo,restartao komp i skida 220 kb/s,jos da t-com podigne brzinu i to je to

hvala decki :icon_thumright:

majic_sk:
malo offtopica....al speed, skineš prek 200gb mjesečno??
pa šta ti skidaš tolko...ja svaki dan skinem 2-3 filma i pun k**ra* muzike pa mjesečno imam 100gb prometa...

Pupo:

--- Citat: majic_sk - 10 Ožujak, 2009, 10:49:03 ---malo offtopica....al speed, skineš prek 200gb mjesečno??
pa šta ti skidaš tolko...ja svaki dan skinem 2-3 filma i pun k**ra* muzike pa mjesečno imam 100gb prometa...

--- Kraj citata ---

100gb je premalo :D

andy:

--- Citat: majic_sk - 10 Ožujak, 2009, 10:49:03 ---malo offtopica....al speed, skineš prek 200gb mjesečno??

--- Kraj citata ---

Pa, ja dok nisam gasio komp po tjedan dana samo skidao i onda ga ugasim na jedan dan pa opet.. Non stop sam skidao i nabio prometa 250Gb, i to još na staroj brzini 1Mbit/s.. Tak da speed može bez pol gasa 200Gb na 2Mbit/s  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju