Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Paky

<< < (9/12) > >>

Skopa:
pomalo nek prebacim sa starog kompa na laptop,sutra stavim

gokiSP:

--- Citat: duje87 - 12 Kolovoz, 2009, 22:10:45 ---a dobrop,ja hrvoja nisan nikad uzivo vidia sad sna bas bacia oko na jedan njegov video na stranici i po vidjenome u 2008 nije nista bolje,cak mozda i malo slabije od onoga sta je paki radia prije 4 godine cca,al zato san se pakija nagleda posteno i maska isto..i dok su bili na skuterima,paki je bia definitivno bolji,tu nema usporedbe,a od prelaska na motore maska nisna uzivo vidia,al zato pakija jesan i mogu rec samo jebene pohvale,al dobro,prec ce i hrvoje na motor,a onda ce se nac svi skupa na jednon natjecanje i rijesit ce sve ove nase polemike :D

--- Kraj citata ---

pa sta ne stunta hrvoje sa onom nekom kawom  :icon_scratch:

sfreak:

--- Citat: gokiSP - 13 Kolovoz, 2009, 03:03:21 ---pa sta ne stunta hrvoje sa onom nekom kawom  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

poceo je da nesto, ali tu ima jos puno vjezbe...

RideRR4EveRR:
Vidio ovo i reko sad ocu se opako umjesat u ovo ili ostavit ... Nemogu da se ne umješam  :toothy3: . Da ja vama kazem nesto o stuntu =). Za mene postoje 2 vrste stuntera. Ok ajde 3 onda . 1.Oni za radit show,zabavljat ljude (dobit na glavi ak se to ljudima sviđa ) skidat prednji kotac i kaj ja znam sta.Pod njih spada vecina nasih stunera. To su inace spori stunteri ,nepovezani trikovi ,sve za publiku  ;D Onda 2. Stunteri koji stuntaju za svoj gušt. Koji idu po natjecanjima itd. Povezuju taj sport sa skateom ,bmx style i ostalo a ne sa motorima  :icon_thumright: . Combo trikovi i slično. Tu spada jedino hrvoje  :icon_thumright: To se na videima ne vidi al dok smo trenirali zajedno smo skužili da obadvoje brijemo na taj agressive style... A ovi 3 to su ovi svi kaj im u imenu stoji stunter XD . Šatro.. NHF  ;D . Meni jednostavno ne pašu dejan,paky i slični zato jer je to sporo i dosadno .... Pogotovo šta stalno imaju svi nogu u baru... To ovak možda neznate al sa barom je 50 % lakše  :icon_thumright: . Za doč na street race pokazat ok al inače ništa od toga  ;D  . Hrvoje trenira sa kawom al zna samo u vagi za sad jer nema volje...Trenira sa ninjom dodem ja napravim krugove sa sr-om i odma trči doma po sr-a ...  ;D Što se tiče volje nebi reko da oni svi imaju baš neku volju. Do prije dva tjedna sam svaki dan viko da se organizira trening u zg itd.I to još govorim od zime.. I skoro nikad nista. Dok sam ja recimo treniro svaku večer. Njima je sad u igri more i te fore , a ko hebe stunt  ;D . Al dobro nisam ni ja stunto več 2 tjedna , izgubio sam volju dok je ovak full vruče... NHF svima koje sam spominjo, ja sam to napiso kako ja gledam na to , a ne svi  ;D . Styl je jako bitan u stuntu. Sve u kompletu ... Ne samo kaj je on napravio tu , nego kako je to sve isfurano. Recimo ja od wayndera nikad nisam vidio neki extra stunt trik  , al ima zakon stil kad stunta i zato mi je i on bolji od pola ovih  :icon_thumright: . Sad če svi a kaj si ovaj ubrijava itd. Jbg to je stunt ljudi  ::) . Treba malo pogledat kak to ide vani , onda skužite da je ovo kod nas sve smješno. Meni je u hr definitivno favorit Hrvoje ko šta sam več napiso  :icon_thumright:  . BTW sad gledam za uzet "motor" za stunt, samo neznam kolko mi se isplati dat sr-a za to  :icon_scratch:  http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=22124.0  . Pogotovo kad mi je sr priraso srcu ko nijedan scoot ni motor do sad  :) . Peace  :icon_thumright:

te-te-ac:
ja sam ovaj broj 3.  :icon_biggrin:

nemogu se ozbiljnije pozabavit.. sve to radim cisto da meni bude super.. past mi nekad bas pase.. a nekad nemam volje ni nist.. cisto da ispucam se malo i to je to..

i kao sto svi vec znaju.. da nemam "prijatelje" tak da sam mi je bas grozno.. a sta da mi se novopečeni bar zabije u pak pa da serem g#vn% na rezance.. pa ni u redu  :sad3:

ili sam ja posebna klasa broj 4.

hahahaha :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju