Tehnički kutak > Tuning skutera
POLINI EVOLUTION LEŽAJEVI ZA RUNNERA
Chupsy:
nevolim taj način, ja volim kad ležajevi fino sjednu u blok
zagriješ blokove a radilicu i ležajeve bubneš na hlađenje, onda staviš ležajeve dok mažeš blok sa dihtmasom temperatura blokova pređe na ležajeve i onda radilicu samo spustiš u ležaj, a drugu stranu navučem sa šarafima i za kraj tresnem sa čekićom da to sve fino sjedne
speed:
--- Citat: Chupsy - 09 Ožujak, 2009, 23:06:44 ---nevolim taj način, ja volim kad ležajevi fino sjednu u blok
zagriješ blokove a radilicu i ležajeve bubneš na hlađenje, onda staviš ležajeve dok mažeš blok sa dihtmasom temperatura blokova pređe na ležajeve i onda radilicu samo spustiš u ležaj, a drugu stranu navučem sa šarafima i za kraj tresnem sa čekićom da to sve fino sjedne
--- Kraj citata ---
svatko ima svoj nacin,ja ne kazem da tvoj ili moj ne valja,ja ovak radim i do sada nisam imao problema,probao sam oba nacina i meni se ovaj vise svidio
ivanm:
--- Citat: hac - 09 Ožujak, 2009, 12:41:30 ---ima veze,piše ti mislim i na SA stranici da se ti ležaji ne stavljaju na makine sa Cat
--- Kraj citata ---
dobro moj auspuh je tak smeće iz 2001. katalizator se raspao davno, pa mislim da nema veze haha..
huligan08:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Ožujak, 2009, 01:38:18 ---To i mene zanima.
Koja strana je bila okrenuta prema semeringu? Lijeva sa slika ili desna?
--- Kraj citata ---
ljevi prema radilici zvao sam servis i oni su tako rekli. kavez prema radilici zato jer smanjuje ulas prljavštine
3alfa3:
--- Citat: huligan08 - 15 Ožujak, 2009, 14:12:40 ---
ljevi prema radilici zvao sam servis i oni su tako rekli. kavez prema radilici zato jer smanjuje ulas prljavštine
--- Kraj citata ---
Dobro je onda bilo postavljeno. Nema tu prljavstine, nego otvoreni dio mora prema bloku jer su tamo uljni kanali i lezaj mora imati podmazivanje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju