Ostalo > Razne offtopic teme :)
banana
wyeshtitza:
--- Citat: filiplatinovicz - 04 Srpanj, 2006, 16:21:11 ---meni se s njima od početka nije dalo natezat... preveć filozofiraju, kak da su boga za bradu ćopili...
budi Ti lijepo s nama... ovdje vlada prekrasna atmosfera... sve u duhu razumijevanja i tolerancije za male nepodopštine...
:toothy9:
--- Kraj citata ---
ma ja sam bez opterećenja srala pa dok ide ide :9 heheh... al stvarno su konzerve do jaja :)
a ovo boldano... slažem se skroz :) :toothy9: :hello:
--- Citat: Lovre - 04 Srpanj, 2006, 18:53:36 ---a zašto?
jel možda waynder pisa pod tvojim nickom(ako se zbog toga more dobit BANana) ili...?
e da, čestitam!! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
je waynder pisao al samo zbog toga se nemre dobit ban.... al jučer smo oboje bili malo slobodnijeg jezika tamo, nekim ljudima su neke stvari trebale bit rečene... admini su tam poznati po poštenju i sve to skup (moš' mislit) i tak... pa eto... imaju sad godinu dana mira :)
a i ja bome :)
i tnx na čestitkama :) :notworthy: :jerk: :toothy10: :headbang:
1VAN:
ma daj ss je napuhan do jaja.....svi umišljeni i nemoš protiv njih...specifično je da bann ne dobiju osobe koje su u dobrom odnosu s admminom ili s nekim od članova što sve govori...kreteni!!
wyeshtitza:
--- Citat: 1VAN - 04 Srpanj, 2006, 20:18:28 ---ma daj ss je napuhan do jaja.....svi umišljeni i nemoš protiv njih...specifično je da bann ne dobiju osobe koje su u dobrom odnosu s admminom ili s nekim od članova što sve govori...kreteni!!
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy10: :laughing9: ja sam u dobrom odnosu s cokyem, ali sa adminom no.2 markom, s njim sam 2 godine bila najfrendica i mogla sam delat kaj sam htela... sad kad sam se zakrvila s njim, prvo privatno a onda i javno prek cijelog foruma jer je banao windera na temelju osobne netrpeljivosti tak je sve krenulo... dobila sam opomenu a sad i bann... ne znam dal od njega al se je to ista mafija... admini tam nemaju pametnijeg posla ni zivota neg proučavat forum u potrazi i za najmanjom greskom kak bi mogli bananjem opomenama brisanjem i sl. liječit komplexse na ljudima...
i sve to isto sam i ja tam njima više puta napisala... tak da nie ni cudo da sam s vremenom usutkana...
uglavnom, sam nemojte nikad dozvolit da se ovaj forum pretvori u takvo sranje, da jednog dana nestanu ovi sad kvalitetni čalnovi s početka i da stvar preuzmu neki dotepenci klinci i sl. a da se stara dobra ekipa zaboravi... :) :headbang: :hello:
1VAN:
tako je...e zato što sam ovdje jedini ozbiljniji i pazim na offtopic molim da mi ne zamjerate...to je za dobrobit nas!!!
Lovre:
u kojoj temi si spušila bann? :icon_scratch: aj baci link,baš me zanima. kažeš godinu dana a.....koji pederi svi dobiju po tjedan ,misec uvrh glave ,a ti i waynder odma godinu. :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju