Tehnički kutak > Tuning skutera
eh ta guma...
Chupsy:
ja mislim da je ovo bio post sa skrivenim značenjem a to je...
vid me buraz kak sam sj#bo gumu u tri mjeseca motor mi puca od snage
moš mislit da si je skurio u 3 mjeseca
PAVOPUSKA:
a vidi ovog...bogati guma je kupljena 4.1.2009god. zato mi nije jasno, neki mi cak govore da je idem i reklamirat, al to je nemoguce, kak cu ja sad tamo onom dokazat da je nisam palio i radio sranja...a nisam!
ivan007:
stvarno malo cudno kak je tak brzo otisla :icon_scratch: sta si reko kolko je kilometara tocno prosla?
doritos:
hm, to jos nisam vidio gumu u takvom stanju a da nije paljena i ostale gluposti :hmh:
za 3 mjeseca bi se mozda sava sporty mogla potrositi al ovo...kaj ces to ti je tak i mos se jebati :confused5:
by the way ja imam na apriliji prednju gumu iz 2001.g maxxis i jos drzi :laughing9:, malo je popucala al drzi ko sava sporty...dok ne opadnem :laughing7:
3alfa3:
Guma na ovoj slici je napravila barem duplo, ako ne i vise od toga kilometara NAKON sto ju je trebalo zamijeniti. Necu pricat o kilometrazi jer se guma ne mijenja po kilometrazi nego ili po potrosenosti ili po starosti, a ova je potrosena vise od duplo.
Postoje markeri na gumi koji kad se izjednace sa potrosenim dijelom oznacavaju da je vrijeme zamjene. To je svakako prije nego utori na gumi nestanu. Kad su utori oko 1.5-2mm guma se mijenja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju