Tehnički kutak > Tuning skutera
Riknul xenon
ChRiStIaN:
dajte oce ko samnom uzimat xenon? 300 kuna, svako 150, svakom jedna zarulja...2 godine garancije, nije puno a super kit navodno! Napominjem da je to samo zarulja, ak neko treba rezervnu...nije cijeli kit 300 kuna (150) !!!
duje87:
--- Citat: ChRiStIaN - 08 Ožujak, 2009, 19:54:22 ---dajte oce ko samnom uzimat xenon? 300 kuna, svako 150, svakom jedna zarulja...2 godine garancije, nije puno a super kit navodno! Napominjem da je to samo zarulja, ak neko treba rezervnu...nije cijeli kit 300 kuna (150) !!!
--- Kraj citata ---
dobra ti je to marka..samo me cudi sta je tako jeftino ::)
i cudi me garancija,inace daju od 6 mjeseci do godiun dana na zaruljice..
i ako ne nadjes nekoga ko ce uzest s tobon,onda uzmi obe,pa nek stoje,nikad se ne zna kad moze izgorit,pa radije nek stoji da je mos odma zaminit dok ne dobijes drugu za garanciju :)
ChRiStIaN:
E tocno to Duje sam i mislio...uzet obje pa nikad neznas kad ti zatreba...imaju xlight - najjeftiniji, philips - srednja cijena i taj deso - najskuplji sa 2 godine garancije! Philips ima 6 mjeseci a xlight 3 samo...
gun_rider:
nisan ja njemu spomenia mater nego on meni, niti san ga ja prvi nazva debilon, šta već nego on mene...al nije bitno
da je bilo ko drugi napisa ovo šta je kristian kapisa u zadnjih par postova dobia bi DOŽIVOTNI ban...a još je on mod i niko ništa...diktatura jebena neka haha :toothy12:
ChRiStIaN:
--- Citat: gun_rider - 09 Ožujak, 2009, 15:19:56 ---nisan ja njemu spomenia mater nego on meni, niti san ga ja prvi nazva debilon, šta već nego on mene...al nije bitno
da je bilo ko drugi napisa ovo šta je kristian kapisa u zadnjih par postova dobia bi DOŽIVOTNI ban...a još je on mod i niko ništa...diktatura jebena neka haha :toothy12:
--- Kraj citata ---
daj neko nek makne ovog i ostale njegove pijune van iz ove teme pun mi ih je k**ra* vise ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju