Ostalo > Svijet računala i mobitela
zarada na Internet ???
sanatorium:
dali je to mozno kako se radi koliko se zaraduje jednostavno dali je netko probao koliko je zaradio za koliko vreme i kako mozes da trosis taj novas ( dali so taj novac mozes da narucis nesta od interneta ) i na koje web strane se to radi
ChRiStIaN:
joj daj...da se moze zaradit uopce il neka bolja lova, ljudi bi po cijele dane doma klikali, gledali u ekran itd. Cigani bi se ostavili aluminija i pokupovali kompjutore, majke mi!
Pupo:
--- Citat: ChRiStIaN - 08 Ožujak, 2009, 08:20:29 ---joj daj...da se moze zaradit uopce il neka bolja lova, ljudi bi po cijele dane doma klikali, gledali u ekran itd. Cigani bi se ostavili aluminija i pokupovali kompjutore, majke mi!
--- Kraj citata ---
potpis. Dobivaš pare na taj neki račun sve dok ih netrebaš dignuti, kada hoćeš dignut pare, jednostavno ih nema.
stupar:
--- Citat: Area51 - 08 Ožujak, 2009, 09:26:45 ---potpis. Dobivaš pare na taj neki račun sve dok ih netrebaš dignuti, kada hoćeš dignut pare, jednostavno ih nema.
--- Kraj citata ---
da..iz osobnog iskustva govorim, najbolje stranice (najsigurnije za ulagati) propadnu preko noci...previse prevara,za godinu dana sam digo nesto vise od 50$...ne isplati se nikako
sandro-sr:
--- Citat: ChRiStIaN - 08 Ožujak, 2009, 08:20:29 ---joj daj...da se moze zaradit uopce il neka bolja lova, ljudi bi po cijele dane doma klikali, gledali u ekran itd. Cigani bi se ostavili aluminija i pokupovali kompjutore, majke mi!
--- Kraj citata ---
potpis,nemoj slucajno kupovat cd onaj za zaradu preko neta kosta 200kn a nis koristi :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju