Tehnički kutak > Česta pitanja o stylingu
Poliester kit, sam svoj majstor
juric_16:
ova tkanina je nekakva vuna
radio sam s tim dosta,napravio par brodova jos dok sa iso u osnovnu i jedan vatrogasni i imo je stanicu i pumpu
inace odlicna stvar, jednostavno a nije skupo
tu kod nas u bj jedan covjek radi proizvode od stakloplastike(poliester kit) moto vinković i ima svega i svačega
http://www.moto-vinkovic.hr/
kristijanSR70:
Dobra ova stranica moto vinković..a imas i gotov poliesterski kit,nema mucenja,mnogi kazu da voli pući,ali ipak kolko sam radio s njim,sve super..a za odjeljivač kalupa najčešce se kupi silikonski sprej,stvori se tanki film sloj,najednostavnije namazat kalup tot masti i to manji sloj,dovoljno da prekrije podlogu da ne probije smola..ja sam tak radio obrve za auto,super ispalo i eto vec 3g cekaju farbanje..
juric_16:
mi smo cak znali umjesto vune staviti plahte ili neke krpe
samo treba to jako namazati onda
pa smo uvijek radije stavljali vise slojeva vune
kristijanSR70:
obično uvjek ostane viška smole meni skoro 50%, e sad pitanje dal se može koristit od ono plavog konopca, to je ona plava špaga za vezanje sličnog je materijala i kad se nareže na komadiće onda bi se dalo fiksirat, za tkaninu neznam jesam razmišljo o tome ali nisam nikako to probavo......e a sta misliš na one dlakice sa vrha kukuruza ?'' joj kakav bi to undertail bio e
Chupsy:
--- Citat: kristijanSR70 - 09 Ožujak, 2009, 00:01:04 ---e a sta misliš na one dlakice sa vrha kukuruza ?'' joj kakav bi to undertail bio e
--- Kraj citata ---
integralni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju