Tehnički kutak > Tuning skutera

Ispusni lonac za Hondu 4T

<< < (3/3)

juric_16:
pitaj haca za miklića

spyke#1:
imas dosta nasih kaj rade auspuhe za 4t: lastovcic, serdarevic, deak, shacal ima sigurno jos neko al se nemrem sad sjetit, na netu si nadjes neki kontakt pa vidis

hac:

--- Citat: RideRR4EveRR - 07 Ožujak, 2009, 00:31:20 ---Nabavi co2 i materijala i onda malo maštovitosti i da vidiš spuh hehe. Ne isplati se davat neka dobra lova za spuh za to...

--- Kraj citata ---

to se isplati svakako,dat cca 5 tkn za aparat i bocu da bi povario jedan spuh........ :icon_biggrin:

pogledaj si u 4T temu "miklić spuhovi" pa ak ti odgovara javi mi se na PM pa čemo rješit nešto

Pupo:

--- Citat: hac - 07 Ožujak, 2009, 13:53:15 ---to se isplati svakako,dat cca 5 tkn za aparat i bocu da bi povario jedan spuh........ :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Pa ak baš ima želju sam raditi valjda će moći uzajmiti negdje, jedino ako ne živi u nekom selu kao robert di ni brat bratu neće ništa posuditi. No ako ima para i želi kvalitetno i lijepo riješenje, preporuka da kupi gotov proizvod.

hac:
a ne znam kak ide kod njega sa posuđivanjem,ja sam svoj MIG/MAG vezao lancem za nogu od stola   :frajer:

.....najjednostavnije je kupit gotov proizvod,neka kemijanja obično završe nezadovoljstvom , gubitkom vremena i love

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju