Općenito > Generalno o skuterima

Što mislite o ovom ljubimcu?

<< < (5/7) > >>

dhorvat:

--- Citat: ichko - 06 Ožujak, 2009, 19:52:28 ---Nek je sa srecom, gledaj sad kad ga cura pocne tunirat, za pocetak ce bit malo prenosa i veci karb da ti ne primjetis, onda odjednom kit i auspuh i  :headbang:  :toothy12: :toothy12: .. Usput savjet, farbaj odmah auspuh u crno ovo katastrofa izgleda, inace je skuter bas fin..  ;D

--- Kraj citata ---

Ma doma čeka crni lak s kojim sam ja prefarbao prošli tjedan svog  :headbang:

--- Citat: dino gp1 - 06 Ožujak, 2009, 20:02:35 ---Kada ovo pročita će sebi uzeti malagutija a curi dati roxa :laughing7:

--- Kraj citata ---

Znaš da mi malo fali. Danas sam se zguštal kak se već dugo nisam. Motor je uživancija vozit  :o

BTW. sad je motor kod mene par dana...  :raspa: Da pronjuškam ja malo to, sredim prijenos, pogledam smjesu po svjećici, zamijenim ulje i filtere  :hail:

dhorvat:

--- Citat: Iva - 06 Ožujak, 2009, 21:13:39 ---hahah reci Kristini da ju izazivam na dvoboj  :toothy12: vepi je motorek stvarno  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Kad sam vidio skuter u oglasu na Auti.hr, poslao sam joj na mail slike i poslala mi je da joj je jako lijepi. To je bilo prije 2 dana  :toothy12:

benelli:
stvarno ocuvan skuter :icon_thumright:

kristina:
Eto, fala na podršci, nadam se da je moj micek dobro procijenio kupnju mog motora i također se nadam puno kilometara  :icon_thumright:

180fxr:

--- Citat: kristina - 06 Ožujak, 2009, 22:30:12 ---Eto, fala na podršci, nadam se da je moj micek dobro procijenio kupnju mog motora i također se nadam puno kilometara  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma daj odvratan je.. pa kaj ti je to kupio???   :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju