Općenito > Maxiskuteri

CF250T-V5/V3

<< < (3/3)

SYZAC:
Prije 2 g. covjek sa trešnjevke kupio je CF250T-V5 odvezao 15000km bez greske, moj raver kinez 7 mj.2500km bez greške, ove zime jedini u kvartu palio i kratko vožen na  -11, zato nemoj pljuvati po motorima koje si vozio 5-10 minuta i o kojima pojma nemas. Slažem se s mrcinom, sve ovisi kako voziš skuter,odnosno jesi li ili ne poštivao servisne intervale i jesi li uhodao motor.

Mr J:

--- Citat: SYZAC - 15 Ožujak, 2009, 20:01:30 ---Prije 2 g. covjek sa trešnjevke kupio je CF250T-V5 odvezao 15000km bez greske, moj raver kinez 7 mj.2500km bez greške, ove zime jedini u kvartu palio i kratko vožen na  -11, zato nemoj pljuvati po motorima koje si vozio 5-10 minuta i o kojima pojma nemas. Slažem se s mrcinom, sve ovisi kako voziš skuter,odnosno jesi li ili ne poštivao servisne intervale i jesi li uhodao motor.

--- Kraj citata ---

Pljujem po onome sto ne zadovoljava svojom kvalitetom... Koliko para toliko muzike...
Svaki cigo svoga konja hvali, rijetko mozes biti objektivan u takvim situacijama... btw od tih 4500km koliko ima taj Zongshen sam ja odvozio oko 2000km...
Osobno sam podosta vozio razlicite motore razlicitih proizvodjaca i kada imas malo vise iskustva jasno uocis razliku izmedju njih i mozes biti objektivan...

Ima kod mene covjek koji ima baotiana od 50ccm i presao je preko 14 000km bez greske -> baotiani su izvrsni i kvalitetni skuteri ;)
(samo sto se on vozi max 25kmph i iskljucivo po suncanom vremenu)

Svatko uzima ono sto mu njegove financije dozvoljavaju (sukladno svojim potrebama) i trazi maximum ulozeno/dobiveno ali neki proizvodi jednostavno ne zadovoljavaju kvaliteti te su jednostavno neisplativi. Cast iznimkama.  :icon_thumright:

Lijep pozdrav!

Dino st:
Smeče kinesko ali svakoako bolje od 50ice a dođe isto ko 50ica,baren može nekako povuč

luna500rr:
Vozi V3 i ljepo ide ak i pali gume  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju