Tehnički kutak > Tuning skutera
Štelanje Dellorta 21 PHGB DS Racing i Stage 6 prirubnica usis
vktr:
--- Citat: Početnik - 07 Ožujak, 2009, 21:42:31 ---nemoj tako... peugeoti su i inace tezi za nastimat, trebas malo vise truda ulozit. jel ga palis na alnaser il kurblu? posto diras po karbu vjerojatno ti gorivo iscuri pa trebas cekat dok povuce
--- Kraj citata ---
nisam dirao po karbu odkad sam ga ugasio zadnji put prije jedno 3 sata, i sad neće zapalit :(. isto mi je bilo i danas prije, nikako nije htio zapalit dok nisam ulio benge u cil.
na anlaser palim kurble nemam
ko diteh :toothy12:
btw dok je bio gurtner gore sa seriskom prirubnicom, bilo je sve super ko za inat
jel moguće nešto tipa da se neće lamelice raširit da propuste smjesu?
Po?etnik:
najmanji problem ti je provjerit lamelice ... na 2 sarafa su.. il mozda 4 neznam tocno kod tebe... a zasto si ne ugradis kurblu? izade te 200-300 kn, a vjeruj isplati se
Po?etnik:
sta je tebi tu sad toliko smijesno? ja sam prije imo ditecha i isto tako mogo samo na anlaser palit, trosio se akumulator i stalno imo problema s paljenjem... a sad samo na kurblu i nikad problema s paljenjem ... mehanizam za kurblu me izaso oko 300 kn
vktr:
--- Citat: Početnik - 07 Ožujak, 2009, 22:31:30 ---najmanji problem ti je provjerit lamelice ... na 2 sarafa su.. il mozda 4 neznam tocno kod tebe... a zasto si ne ugradis kurblu? izade te 200-300 kn, a vjeruj isplati se
--- Kraj citata ---
a kaj imam provjeravat na njima pa nove su :toothy12:
onda kaj sve može biti da neće na hladno upaliti??i što ja mogu poduzeti u vezi toga a da je besplatno
Po?etnik:
ako tako mislis zasto si onda i pitao za njih uopce :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju