Ostalo > Sportski kutak
DINAMO-HAJDUK
StreetRunner:
--- Citat: etetre - 23 Veljača, 2007, 17:05:10 ---..nije žvaka za seljaka - nije hajduk za prvaka... :toothy9:
--- Kraj citata ---
evo NEMOJTE se sad UVRIDIT ali je tako.BBB većinu pisama kopiraju od drugih navijačkih skupina(većinom od hajduka i rijeke).Recimo ova baza koju je sad naveo etetre to je hajdukova baza odavno i neglasi tako nego: nije žvaka za seljaka niti dinamo za prvaka.E to vam je to,bbb prominu 2-3 riči i to je to.Ali s druge strane bbb su najorganiziranija skupina u hrvatskoj jer je većina bbb starijih.
Ja virujen u pobjedu hajduka ali derbi je derbi i on može biti rješen u 5,25 ili 95 minuti tako da je sve moguće :dontknow:
etetre:
isto kak kopiraju bbb tak kopira i torcida, neznam od kad je ta tvoja "zvaka za seljaka", ja sam je procito jos u osnovnjaku u wc-u, negdje pocetkom devedesetih, a i bio je transparent prije jedno par godina na sjeveru, gdje su se moji tovarski prijatelji uzasno uvrijedili, a nisu mi spominjali kontra parolu, a nije da su neki novi u tome, nek imaju nekih 50tak gostovanja....
uglavnom, necemo se prepucavat, ja bi htio da sutra bude opasno, obozavam utakmice visokog rizika, ali cu ipak na istok.....
:hello:
StreetRunner:
ja san reka da ja poštujen svako mišljenje i svak ima pravo reć svoje mišljenje :dontknow:
Eto ja zaključujen glasovanje pa ćemo vidit :glasses9: :frajer:
GS-MAFIA:
Glavni zaključak je 2:1 za dinamo :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
leofreak250:
da, da :laughing7: :laughing7:
pobjeda dinama!! ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju